eForsa - Aktywacja konta i Wyplata - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: eForsa - Aktywacja konta i Wyplata (/Temat-eForsa-Aktywacja-konta-i-Wyplata-156850) |
eForsa - Aktywacja konta i Wyplata - plazmag - 19-06-2018 15:05 Witam. Szukam chetnej osoby do aktywacji konta i wyplaty na twoje konto bankowe. eForsa. Mam problem z aktywacja poniewaz mieszkam za granica i nie posiadam konta w polskim banku. Od kiedy zlikwidowali paypala nie jestem w stanie zlecic wyplaty. Aktualnie na koncie posiadam 450zl do wyplaty. - Aktywacja konta polega na przelaniu 1zl na ich konto bankowe. Kasa zostanie zwrocona. - Aktywacja trwa do 72 godz. po przelaniu 1zl. - Po aktywacji twojego konta, zlece wyplate na aktywowane konto. - Wyplata pieniedzy trwa do 7 dni. - Po otrzymaniu wyplaty, przelejesz mi pieniadze na konto PayPal. Jezeli znajdzie sie ktos chetny, ofruje 100zl ! Kontakt PW. RE: eForsa - Aktywacja konta i Wyplata - buciu52 - 25-06-2018 23:32 Jesli nadal aktualne to pisz na priv RE: eForsa - Aktywacja konta i Wyplata - plazmag - 28-06-2018 10:08 poszlo pw RE: eForsa - Aktywacja konta i Wyplata - plazmag - 06-09-2018 13:46 Nadal aktualne eForsa - Aktywacja konta i Wyplata - Hybrid1990 - 17-02-2019 20:45 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |