![]() |
Kasacja punktów przy odpaleniu nowej wersjii stronki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kasacja punktów przy odpaleniu nowej wersjii stronki (/Temat-Kasacja-punktow-przy-odpaleniu-nowej-wersjii-stronki-1568) |
Kasacja punktów przy odpaleniu nowej wersjii stronki - Mateusz794 - 08-02-2010 20:32 Witam słyszałem ze przy wejsciu w zycie nowej wersji stronki bedą kasowac zdobyte dotąd punkty czy to prawda. Z góry dziekuję. RE: Kasacja punktów przy odpaleniu nowej wersjii stronki - Marello - 08-02-2010 20:34 Na 99,9% to jest totalna bzdura kto Ci to powiedział ? RE: Kasacja punktów przy odpaleniu nowej wersjii stronki - Mateusz794 - 08-02-2010 20:39 nawet niewiem ale gdzies na forum czytałem wielkie dzieki juz sie bałem.... RE: Kasacja punktów przy odpaleniu nowej wersjii stronki - ashx - 08-02-2010 20:42 nigdy by czegoś takiego lockerz nie zrobił, owszem może na chwile będzie wyzerowany stan PTZ, ale na pewno na chwile ![]() RE: Kasacja punktów przy odpaleniu nowej wersjii stronki - Killer - 08-02-2010 21:06 nastepnym razem pomyśl co piszesz i gdzie, uznaj to za ostrzeżenie Kasacja punktów przy odpaleniu nowej wersjii stronki - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |