Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) (/Temat-Film-z-4-Zlotu-Zarabiam-com-Zarabiamy-w-Internecie-156788) Strony: 1 2 |
Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) - Admin - 16-06-2018 10:16 Heja wczoraj w końcu usiadłem i po 7 godzinach zabawy sklejone - materiałów w tym roku było naprawdę niewiele bo raczej każdy wolał się cieszyć swoim towarzystwem niż latać z kamerą, dużo momentów nieuchwyconych, jednak sądzę że i tak udało się skleić całkiem spoko filmik Z tej strony chciałbym podziękować ekipie z ośrodka Ptaszyniec w Bocheńcu bo w sporu kwestiach można było na nich liczyć Ślicznie dziękuje również w imieniu wszystkich zlotowiczów Naszym sponsorom: @[mikiniki] @[Pay2me.pl] @[MyLead.pl] @[Leaders] Na zlocie pojawiło się około 38 osób niektórzy co prawda tylko na chwile jednak sądzę że równie dobrze się bawili Z roku na rok jest Nas coraz więcej jednak mimo tego każdy potrafił się zintegrować i wspólnie pobawić Film ze zlotu możecie zobaczyć na Naszym forumowy facebooku tutaj: https://www.facebook.com/zarabiamcom/posts/1768769736502900 Lub tutaj na YT: Mimo nagrywania w 4K trezba było format nieco pogorszyć przez materiały nagrywane w HD, film dwukrotnie krótszy niż w ubiegłym roku z uwagi na wspomnianą mniejszą ilość materiałów =)))) https://www.youtube.com/watch?v=7gXJOdZ54sE RE: Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) - radek0389 - 16-06-2018 10:56 Świetny filmik. I jakoś tak żal dupę ściska, że nie byłem. RE: Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) - TheKing - 16-06-2018 11:17 Cytat:K*rwa klucze są w środku RE: Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) - Bartolini24 - 16-06-2018 11:50 Super wyszło, jak i cały zlot z resztą Jeszcze raz wielkie pozdro dla każdego z uczestników i do następnego razu PS. Trochę mi to pojaśniło pierwszą noc RE: Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) - Artinesse - 16-06-2018 12:58 Moje Mito na pierwszym planie na parkingu Klucze w BMW i złodziej na fakture najlepszy Jeszcze raz dzięki wielkie, miło było Was zobaczyć! RE: Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) - Kryspin - 16-06-2018 15:44 ktoś chciał się wyróżniać na zlocie i walną się na fioletowo RE: Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) - MaLiN - 16-06-2018 16:30 E, a już myślałem że będzie więcej tego Gdzie nagranie jak mi dron rękę obcina? RE: Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) - piotrgk4 - 16-06-2018 16:59 @[MaLiN] Ubezpiecza się żebyś nie pozwał go za spowodowanie krzywdy Brak dowodu = brak pozwu RE: Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) - HardCoreSex - 17-06-2018 07:28 Admin czemu wyciąłeś taki prototyp jak nasza polówka? xD RE: Film z 4 Zlotu Zarabiam.com - Zarabiamy w Internecie :) - Admin - 20-06-2018 16:52 (17-06-2018 07:28)HardCoreSex napisał(a): Admin czemu wyciąłeś taki prototyp jak nasza polówka? xD myslalem ze to UBER-ALKO dlatego nie chciałem promować nie zostali oficjalnymi sponsorami |