![]() |
[Wykonam] • Logotypy! • - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Wykonam] • Logotypy! • (/Temat-Wykonam-%E2%80%A2-Logotypy-%E2%80%A2-156776) Strony: 1 2 |
[Wykonam] • Logotypy! • - toomysai - 15-06-2018 14:57 ◘ Wykonam Logotypy! ◘ Cześć! Od pewnego czasu zajmuję się grafiką. Codziennie uczę się nowych rzeczy z nią związanych. Uczęszczam do technikum na kierunku: technik fotografii i multimediów, co pozwala mi na jeszcze większe możliwości. Jeśli poszukujesz osoby, która zaprojektuje twoje logo według twoich oczekiwań, to trafiłeś bardzo dobrze! Wykonuję za niską cenę loga w przyzwoitej cenie! Cena: 15 zł Sądzę, że jest to naprawdę przystępna cena jak za taką usługę! Dodam, że każde logo, które wam wykonam jest całkowicie mojego autorstwa! Płatność za usługę jedynie PayPal! Zachęcam was do korzystania i dzielenia się swoimi opiniami na mój temat po dokonaniu zakupu! ![]() Jeśli jesteś zainteresowany to zgłoś się na PW, gdzie podam swój numer GG i ustalimy więcej szczegółów ![]() RE: [Wykonam] • Logotypy! • - Krissu - 15-06-2018 15:19 Może jakieś próbki możliwości? ![]() RE: [Wykonam] • Logotypy! • - toomysai - 15-06-2018 15:34 (15-06-2018 15:19)Krissu napisał(a): Może jakieś próbki możliwości?@[Krissu] Jasne, tutaj jest jeden przykład ![]() Click RE: [Wykonam] • Logotypy! • - Admin - 15-06-2018 16:19 cena super, ale samo logo pozostawia bardzo wiele do życzenia ;s osobiście tam widzę czcionkę z borderem, i plamę wypełnioną gradientem + cień, robota na 60 sekund, tylko ciężko to nazwać logotypem. i żebym nie był gołosłowny to zrobiłem w 60 sek: https://scr.hu/ZyD77e nie próbując się starać z użyciem pierwszej lepszej czcionki. Albo się nie znam albo warto najpierw jeszcze poćwiczyć tworzenie czegokolwiek ![]() RE: [Wykonam] • Logotypy! • - toomysai - 15-06-2018 16:23 (15-06-2018 16:19)Admin napisał(a): cena super, ale samo logo pozostawia bardzo wiele do życzenia ;s Masz rację @[Admin], lecz to logo nie jest jakieś zaawansowane, bardziej chodziło tutaj o minimalizm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejne logo, które zdecydowania wygląda lepiej od poprzedniego ![]() ![]() RE: [Wykonam] • Logotypy! • - vocus - 15-06-2018 18:48 Najpierw naucz się jakiegoś wyczucia estetytki zobacz jak tworzą inni, jakich technik używają jak dobierają kolory kroje czcionek itd. Zrób sobie kilkadziesiąt logotypów daj do oceny znajomym i jak uznasz, że twoje umiejętności są warte co kolwiek daj ogloszenie. I nie, drugie logo nie wygląda lepiej od pierwszego. RE: [Wykonam] • Logotypy! • - toomysai - 15-06-2018 19:06 Jeśli tak wszyscy sądzą, że moje loga nie są warte niczego to proszę o zamknięcie tematu, a najlepiej usunięcie go ![]() RE: [Wykonam] • Logotypy! • - TheKing - 15-06-2018 19:30 Czy ja wiem to drugie jak dla mnie jest ok, tylko zależy do czego. Samo w sobie na białym tle nie zachęca. RE: [Wykonam] • Logotypy! • - toomysai - 15-06-2018 22:07 (15-06-2018 19:30)TheKing napisał(a): Czy ja wiem to drugie jak dla mnie jest ok, tylko zależy do czego. Samo w sobie na białym tle nie zachęca.Rozumiem ![]() RE: [Wykonam] • Logotypy! • - CreWix - 16-06-2018 10:54 (15-06-2018 14:57)toomysai napisał(a): Wykonuję za niską cenę loga w przyzwoitej cenie! Jak to w ogóle brzmi.. "Wykonuję za niską cenę loga w przyzwoitej cenie" ? Jest dużo osób które wolą zapłacić więcej a mieć coś konkretnego.. |