NeoCrypto - 105-125% po 1 dniu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NeoCrypto - 105-125% po 1 dniu (/Temat-NeoCrypto-105-125-po-1-dniu-156643) |
NeoCrypto - 105-125% po 1 dniu - Janush2pl - 07-06-2018 12:14 Program: NeoCrypto Zwrot: 105-125% po 1 dniu i inne Wypłaty: manualne Mój komentarz: Program typu after który dopiero co wystartował. Pozornie wygląda podobnie do innych, ale jednak wieloma rzeczami się wyróżnia i daje nadzieję na dłuższą egzystencję. Po pierwsze posiada doświadczonego i otwartego na kontakt admina. Twierdzi, że nie jest typowym scammerem i że nie zamknie programu zbyt szybko. Wręcz napisał mi, iż inwestorzy z naszego forum mogą śmiało wskakiwać, gdyż na starcie nie będzie ryzyka. Jak wiadomo to tylko słowa, ale w mojej ocenie są wiarygodne, gdyż admin ten potrafi dobrze promować i posiada spory budżet. Co do samego programu, to może on się podobać. Połączenie typu SSL, licencjonowany skrypt GC, rejestracja w UK, a nawet roadmap, choć o jakąkolwiek realną działalność trudno ten program podejrzewać. Plany są następujące: po 1 dniu po 3 dniach po 7 dniach po 15 dniach po 21 dniach po 35 dniach po 45 dniach Oczywiście działa to na zasadzie, ze im dłuższy plan tym wyższe ryzyko, gdyż zyski widzimy dopiero po zakończeniu planu. Wydaje mi się jednak, że ten 1-3 a nawet 5 dniowe plany powinny cykle się wypełnić. Istnieje również program afiliacyjny: 5% a dla reprezentantów 10%. Można się zgłaszać jak ma się przynajmniej jednego aktywnego poleconego. Program akceptuje następujące systemy płatności: PM, Advcash, Payeer, Bitcoin, Bitcoin cash, Bitcoin Gold, LTC, Doge, Dash, ETH. LINK DO PROGRAMU: REFLINK <3 (oferuję refback 50% więcej pw) czysty Moje depo: RE: NeoCrypto - 105-125% po 1 dniu - RockShox - 25-07-2018 08:40 Juz nie dziala RE: NeoCrypto - 105-125% po 1 dniu - Janush2pl - 30-07-2018 19:30 do scamu |