![]() |
Rozliczanie zarobków z etatu oraz internetu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Rozliczanie zarobków z etatu oraz internetu (/Temat-Rozliczanie-zarobkow-z-etatu-oraz-internetu-156630) |
Rozliczanie zarobków z etatu oraz internetu - Tidus - 06-06-2018 18:20 Czy w przypadku kiedy pracuję (40h tygodniowo) poza domem, a potem wracam na chate i dorabiam sobie przez internet ("pracodawca" z każdą wypłatą przesyła mi PIT) mogę to normalnie pogodzić - nie muszę informować żadnego z pracodawców, że pracuję i tu, i tu? To ze sobą nie koliduje? Jestem na umowie o prace na etacie. Dzięki! RE: Rozliczanie zarobków z etatu oraz internetu - Xanter98 - 06-06-2018 18:51 Nie musisz niczego zgłaszać pracodawcy, jedynie US powinien o tym wiedzieć. RE: Rozliczanie zarobków z etatu oraz internetu - Tidus - 06-06-2018 19:35 (06-06-2018 18:51)Xanter98 napisał(a): Nie musisz niczego zgłaszać pracodawcy, jedynie US powinien o tym wiedzieć. Dzięki ![]() Do zamknięcia. Rozliczanie zarobków z etatu oraz internetu - Hybrid1990 - 06-06-2018 19:42 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |