Moje wypłaty ! Z różnych biznesów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wypłaty (/Forum-Wyplaty-165) +--- Wątek: Moje wypłaty ! Z różnych biznesów (/Temat-Moje-wyplaty-Z-roznych-biznesow-156497) |
Moje wypłaty ! Z różnych biznesów - MyWay - 29-05-2018 17:51 Witam serdecznie ! Dziennik prac to jedno, ale fajnie by było pokazać że ta praca jednak przynosi realne zarobki Postaram się pokazać jak to u mnie wygląda na dzień dzisiejszy za kurtyną. W praktyce mało osób zarabia, dużo tylko mówi, więc czas pokazać moje zarobki, które generuję wyłącznie pracując przy komputerze w różnych systemach. Chwilowo robię 3 biznesy, ale oczywiście przy każdym zdjęciu, które ukazuje wypłatę będę opisywał za jaki to okres oraz z jakiego biznesu Jeżeli ktoś jest zainteresowany współpracą zapraszam do kontaktu, nie gryzę MAJ 2018 Małe podsumowanie maja z programu FutureAdPro, jest to połowa zysków ponieważ druga połowa idzie na inne wydatki, ale o tym więcej w moim dzienniku prac ! Maj zamykam tylko z trzema wypłatami, na konto bankowe reszta zostaje na bitbayu.. Wypłaty na kwotę łączną 1,421zł jak na 10 min klikania dziennie, wygląda to dość interesująco Pozdrawiam, z czasem więcej będę pokazywał.. RE: Moje wypłaty ! Z różnych biznesów - MyWay - 09-07-2018 19:04 Dawno mnie nie było , ale postanowiłem że skupie się na pokazywaniu miesięcznych wypłat .. Czerwiec dopinam z kwotą ponad 4 tysięcy złotych wygenerowanych z jednego biznesu.. Więc powoli jakoś mi się to zaczyna napędzać, podejrzewam że z czasem te wyniki będą coraz większe ale to wszystko zweryfikuje CZAS..[/url][/size] RE: Moje wypłaty ! Z różnych biznesów - noomak - 23-07-2018 11:13 W BitBay zarabiasz na tym co wygenerują poleceni czy jeszcze jakoś? RE: Moje wypłaty ! Z różnych biznesów - MyWay - 28-07-2018 15:46 (23-07-2018 11:13)noomak napisał(a): W BitBay zarabiasz na tym co wygenerują poleceni czy jeszcze jakoś? BitBay używam jedynie jako portfel płatniczy, a zyski generuje z programów partnerskich ! Pozdrawiam |