Audyt SEO - pytanie do klienta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Audyt SEO - pytanie do klienta (/Temat-Audyt-SEO-pytanie-do-klienta-156489) |
Audyt SEO - pytanie do klienta - bubu93 - 28-05-2018 18:15 Witam Dzisiaj chciałem zadać kilka pytań odnośnie audytu SEO, które mam głównie do klientów. Pytania można podzielić na dwie grupy. Pierwsza to osoby, które korzystały z usługi Audyt SEO Druga grupa to osoby, które nie korzystały z audytu SEO. Proszę napiszcie do której grupy się zaliczacie. Pierwsza grupa: 1.Co sprawiło, że zainteresowałeś się zakupem? 2.Jaka rzecz najbardziej przekonała Cię do zakupu? 3.W czym Audyt SEO Ci pomógł? Druga grupa: 1.Co Cię zainteresowało by sprawdzić ofertę? 2.Co uniemożliwiło Twój zakup? 3.Co by musiało znaleźć się w ofercie byś kupił to bez względu na cenę. Czekam na odpowiedzi Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka RE: Audyt SEO - pytanie do klienta - Olek87 - 17-10-2018 13:44 Myślę, że nie ma czegoś takiego jak bezwzględnie na cenę audyty dużych sklepów to ponad 5 tys złotych ale nie dałbyś chyba za to 500 tyś ? |