Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? (/Temat-Czy-zarabianie-na-PPI-jest-jescze-oplacalne-156394) Strony: 1 2 |
Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? - DjVampires - 22-05-2018 08:52 Witam, wracam do zarabiania w internecie po dłuższej przerwie. Chciałbym dowiedzieć się od ludzi, którzy działają w tym nadal, czy PPI jest jeszcze opłacalne? Czy może lepiej zastąpić to czymś innym? Można wysyłać PW z reflinkami, jak się zdecyduję to jakiś serwis wybiorę. Rozumiem, że subSMS już raczej padło i lepiej się tam nie mieszać? Może powstało ostatnio coś nowego na co warto zwrócić uwagę? RE: Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? - Klin - 22-05-2018 08:55 PPI pod ruch mobilny. Polecam ogads. Jak najbardziej nadal opłacalne Popatrz na dzienniki na forum, tam niektórzy ładne dniówki kręcą Promocja YouTube, Instagram, SEO RE: Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? - DjVampires - 22-05-2018 09:07 Pewne nisze mam jednak zdecydowanie pod ruch stacjonarny, co w takim wypadku? RE: Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? - Itachi198 - 22-05-2018 09:09 Ogads pod deskop zachowuje się jak typowe PPA Gorąco polecam i pozdrawiam! RE: Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? - DjVampires - 22-05-2018 09:12 No to chyba podjąłem decyzję, dzięki za szybkie odpowiedzi RE: Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? - Klin - 22-05-2018 09:14 Jak ruch pod desktop to polecam cpagrip. Lepsza konwersja niż na ogads RE: Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? - DjVampires - 22-05-2018 09:17 Ooo, dzięki, przetestuję. RE: Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? - Ja Łukasz - 22-05-2018 11:57 Klin mógłbyś napisać jak to rozwiązać na blogu żeby desktop miał locker z cpagrip, a mobilki ogads? RE: Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? - Itachi198 - 22-05-2018 12:05 (22-05-2018 11:57)Ja Łukasz napisał(a): Klin mógłbyś napisać jak to rozwiązać na blogu żeby desktop miał locker z cpagrip, a mobilki ogads? Hej, nie jestem specjalistą, ale dałbym po prostu dwa odrębne linki, jeden pod drugim i opisał je, który pod jakie urządzenie jest. Sam korzystam wyłącznie z ogads i jestem zadowolony. Pozdrawiam serdecznie. EDIT: #1 np. win7, 8, 10 #2 np. Android #3 iOS RE: Czy zarabianie na PPI jest jescze opłacalne? - danoneksss - 22-05-2018 12:59 (22-05-2018 11:57)Ja Łukasz napisał(a): Klin mógłbyś napisać jak to rozwiązać na blogu żeby desktop miał locker z cpagrip, a mobilki ogads? Jest taki skrypt, który robi to co chcesz, tylko nie mam go nigdzie po ręką Poszukaj, a pewnie znajdziesz |