Klawisz w laptopie? Naprawa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Klawisz w laptopie? Naprawa (/Temat-Klawisz-w-laptopie-Naprawa-156347) |
Klawisz w laptopie? Naprawa - Szaman1644 - 18-05-2018 17:05 Hej. Posiadam laptopa Lenovo Y520 i niestety klawisz "W" przestał mi tak jakby odskakiwać, niestety ale to denerwuje Z tego co na szybko sprawdziłem gumka pod klawiszem się odkleiła i teraz nie wiem jak to naprawić. Co prawda laptop jest na gwarancji, ale z taką głupotą nawet nie opłaca się chyba odsyłać do serwisu. Czy ma ktoś jakiś szybki sposób na naprawę? RE: Klawisz w laptopie? Naprawa - Mikey - 18-05-2018 17:08 Może jednak gwarancja? Jak sam będziesz działał to Ci gwarancja przepadnie. RE: Klawisz w laptopie? Naprawa - Szaman1644 - 18-05-2018 17:16 (18-05-2018 17:08)Mikey napisał(a): Może jednak gwarancja? Jak sam będziesz działał to Ci gwarancja przepadnie. Słyszałem, że w przypadku serwisu Lenovo trochę się oczekuje jednak na taką naprawę. RE: Klawisz w laptopie? Naprawa - bananmma - 18-05-2018 18:11 Także słyszałem, że jeśli chodzi o serwis Lenovo czeka się bardzo długo... Niestety. Możesz spróbować oddać do jakiegoś serwisu w PL oczywiście nie za darmo ale lepiej chyba zapłacić i mieć dobrze zrobione niż na własną rękę i coś popsuć ;-) Zresztą na własną rękę wątpię czy to naprawisz. RE: Klawisz w laptopie? Naprawa - Szaman1644 - 18-05-2018 18:27 W takim razie chyba najlepiej będzie jak po prostu zadzwonię do nich i zapytam się co oni w takim przypadku mi proponują Dzięki za odpowiedzi. Jeżeli ewentualni ktoś ma pomysł, proszę pisać. RE: Klawisz w laptopie? Naprawa - bananmma - 18-05-2018 21:18 Dodam jeszcze tylko, że przed chwilą znalazłem opinie na temat serwisu Lenovo i opinie są tragiczne, umywają ręce od wszelkich napraw. Niestety takie czasy, że gdy coś już się dzieje to każdy umywa ręce i ma wszystko gdzieś. Także próbuj to naprawić może i odpłatnie ale nie przez serwis Lenovo bo tylko stracisz nerwy i laptopa na dłuższy czas. RE: Klawisz w laptopie? Naprawa - rachman - 18-05-2018 22:09 Wymieniłem sam w lapku innej firmy, znajomej. Poszukaj filmy są w sieci jak wymienić - bedziesz mieć szczęście to ten konkretny model znajdziesz może. Wymiana klawiatury zazwyczaj prostsza ale koszt to sto i więcej, koszt i trudność zależy od modelu itd. Sam przycisk czy gumka to kilka złotych za używke. |