![]() |
Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money (/Temat-Projekt-Internetowe-Mozliwosci-i-Money2Money-156204) Strony: 1 2 |
Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money - Loockki - 07-05-2018 19:47 Witam, ostatnio natrafiłem na ofertę zarobku na OLX. Oferta ta była wystawiona przez człowieka z projektu "Internetowe Możliwości". Cała bajka ma polegać na promowaniu/polecaniu kont bankowych, chwilówek i innych tego typu pierdół za pomocą serwisu Money2Money. Nie jestem jednak specjalistą w tej dziedzinie i nie mam pewności co do prawdziwości tego projektu. Głównie z powodu tego, że : "1. zakłada Pan 3 konta - za to otrzymuje pan dostęp do informacji jak zarobić na tym jednorazowo (ja otrzymuję prowizję za polecenie) 2. korzysta Pan z produktów finansowych - dla siebie na siebie 3. bierze Pan 3 chwilówki - otrzymuje pan cały system, wraz z tym co opisałem wcześniej (ja otrzymuję prowizję za polecenie) 4. nigdy więcej nic Pan na siebie nie zakłada" Taką wiadomość otrzymałem w pewnym momencie od swojego "opiekuna", który jest również partnerem w tym projekcie. I o ile zakładanie kont bankowych jest myślę mniej problematyczne bo można je zaraz zamknąć, tak zadłużanie się w celu rozpoczęcia zarabiania ... Nie wiem czy jest to jakiś szwindel czy ja po prostu czegoś nie rozumiem. Pierwszy raz mam styczność z internetowym biznesem i staram się przebadać tę sytuację najdokładniej jak tylko się da aby uniknąć wszelkiego rodzaju nieprzyjemności. Przepraszam jeśli powielam przypadkiem post, ale chciałbym abyście odpowiedzieli na strikte moje pytania i wątpliwości. A więc, jeśli ktoś z was zna projekt "Internetowe Możliwości" lub serwis "Money2Money" bardzo proszę o wyjaśnienie zasady działania tego typu biznesu, a także o potwierdzenie lub zaprzeczenie rzetelności całego projektu. Swojemu tzw. "opiekunowi" nie potrafię w żaden sposób zaufać bo może być on jedynie trybikiem w całej machinie, która ma za zadanie naciągać ludzi. Tak więc czekam na wasze odpowiedzi, proszę aby były jak najbardziej wyczerpujące, szczegółowe i pisane w miarę przystępnie dla laika, ponieważ nie mam doświadczenia ani wiedzy w temacie bankowości. Z góry dziękuję i bardzo serdecznie pozdrawiam ! ![]() RE: Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money - dominikstawniak - 07-05-2018 20:17 Ogólnie M2M czy Ebroker to fajne miejsca od zarobku, jednak właśnie przez takich ludzi troszkę już traci renomę i ciężko się z tym rozwinąć. Ogólnie to żaden szwindel domyślnie polega to na tym, że polecasz produkty bankowe i finansowe poszczególnych firm, a jeśli ktoś wykona jakąś czynność z twojego własnego linku polecającego otrzymujesz premie zależną od aktywności. Za założenie konta można dostać lekko 50-80 zł. Oczywiście możesz wszystko zrobić na siebie i w jednym miesiącu zarobić 2000 zł, a w następnym 0. Jak chcesz to rozpocząć to zapraszam na priv, mogę co nieco podpowiedzieć sam niedługo ruszam pełną parą z promocją tego, do tego mogę co nie co wytłumaczyć. Pozdrawiam. RE: Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money - rachman - 07-05-2018 20:58 Takie praktyki są zakazane. Nie wierzysz to wyślij zapytanie do sieci afiliacyjnej. To ruch motywowany zakazany w większości programów reklamujących produkty finansowe. Zapraszam do działu poradniki tam w swoim opisuję legalne sposoby zarabiania w takich firmach. RE: Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money - radek0389 - 07-05-2018 21:06 Oficjalnie zakazane, ale tylko tak na pokaz ![]() RE: Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money - rachman - 07-05-2018 21:10 Jest pełno bo nikt nie zgłasza a oni w detektywów się nie bawią. Potem powstają takie tematy bo ludzie czują że coś waniajet ![]() Bankom tacy klienci przynoszą straty bo zakładają konta i usuwają, wezmą darmową pożyczkę a drugiej już płatnej nie... Opłaca się to na pewno ale nie bankom i firmom - wydawcom. Myśl logicznie. Na czym zarabiają - na tym że Twoje dane mają? Aż tyle to one warte nie są, przeceniasz się ![]() Zapraszam do poradnika. Darmowy i sposoby legalne a nie szukanie jeleni http://zarabiam.com/Temat-Jak-zarabiac-na-polecaniu-produktow-finansowych-i-nie-tylko-151753 RE: Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money - mahuzz - 07-05-2018 21:17 Bardzo marna szeptanka kolego. Ba, to pewnie też nie jest Twoje? Dwa świeżaki na forum chcą zapytać o opinie odnośnie cudownego sposobu. Seems legit. RE: Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money - Loockki - 07-05-2018 21:18 Tak więc Rachman, mówisz, że ten człowiek jest oszutem i działa niezgodnie z regulaminami ? Na M2M jest oferta na stronie głównej która mówi dosłownie "3 konta bankowe + 3 pożyczki pozabankowe = 500+ zysku" https://www.money2money.com.pl/ (trzymaj link, zobacz sam) Staram się wszystko ze sobą zestawić aby jak najwięcej się dowiedzieć zanim podejmę jakikolwiek krok. Aktualnie jestem na etapie rejestracji w serwisie M2M i tu także obawiam się podawania swoich danych ponieważ nie wiem nic na temat wiarygodności tego serwisu, a dane takie jak PESEL czy numer konta to jednak trochę poważniejsza sprawa niż email, nick, czy nawet samo imię i nazwisko. RE: Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money - radek0389 - 07-05-2018 21:25 (07-05-2018 21:10)rachman napisał(a): Bankom tacy klienci przynoszą straty bo zakładają konta i usuwają, wezmą darmową pożyczkę a drugiej już płatnej nie... Opłaca się to na pewno ale nie bankom i firmom - wydawcom. Myśl logicznie. Na czym zarabiają - na tym że Twoje dane mają? Aż tyle to one warte nie są, przeceniasz się Eeee tam ![]() ![]() Btw, sam nie promuje w ten sposób i na ten moment nie zamierzam ![]() RE: Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money - rachman - 07-05-2018 21:26 Firma jest legalna, dane podać musisz to jak pracodawca - chodzi o sposób tego typa byś zakładał coś z jego linków w zamian za coś - to jest nie legalne w prawie każdej sieci afiliacyjnej odnośnie produktów finansowych. W swoim poradniku mam free i legitne sposoby zerknij sobie czy dasz radę tak działać i jak Ci się podoba bez strach się rejestruj. Te firmy są znane od lat i legalnie działają. Powodzenia. RE: Projekt Internetowe Możliwości i Money2Money - Loockki - 07-05-2018 21:27 Czyli rachman polecasz spławić Pana "opiekuna" i zająć się M2M samemu bez pomocy ich projektu ? |