Jak usunąć "Related posts"? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Jak usunąć "Related posts"? (/Temat-Jak-usunac-Related-posts-156202) |
Jak usunąć "Related posts"? - radek0389 - 07-05-2018 18:26 Cześć, używa ktoś z was motywu gridbox? Mam postawiony na niej blog i niestety w panelu ustawień nie ma opcji wyłączenia "related posts" z każdego pojedynczego posta. Próbowałem w pliku css ustawić display: none dla diva, w którym ładuje się ten element strony ale dalej go mam. Usunąłem w pliku template-tags.php kod odpowiedzialny za generowanie tej treści i nadal mam to samo? Podrzuci ktoś pomysł jak się z tym uporać? RE: Jak usunąć "Related posts"? - radek0389 - 08-05-2018 19:40 Rozwiązanie znalazłem, odpowiedzialna za related posts jest wtyczka jetpack. Po dodaniu do functions.php poniższego kodu wszystko jest już ok Kod: function jetpackme_remove_rp() { Do zamknięcia. |