SurfBar.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SurfBar.pl (/Temat-SurfBar-pl-15602) |
SurfBar.pl - Bazor - 25-10-2010 16:40 Cześć Kolega mi wysłał stronkę na której podobno da się zarobić. Jedynie co trzeba robić to mieć włączony program i czekać aż się uzbiera odpowiednia ilość pktów. Nazwa tej strony to SurfBar.pl i teraz mam pytanie do użytkowników którzy mieli styczność z tym zarobkiem. Czy to nie żaden Fake ? i można naprawdę zarobić w ten sposób ? Za odpowiedzi i rejestracje z góry dziękuję. Pozdrawiam. RE: SurfBar.pl - DDK - 25-10-2010 17:12 Daj se spokój. Naoglądasz się tych reklam, i dostaniesz 1zł na miesiąc. Całkowicie nie opłacalne. ( masz taki banner i mozesz go przesuwac po ekranie gdzie chcesz, nie da sie go schowac i widać go nad każdym programem ) RE: SurfBar.pl - Bazor - 25-10-2010 17:16 No właśnie ja zazwyczaj mam włączony komputer 24/h bo wiecznie coś ściągam, tak więc warto uczestniczyć w tym programie ? SurfBar.pl - DDK - 23-02-2012 18:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |