![]() |
Wypłata z chaturbate PAXUM - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-334) +---- Wątek: Wypłata z chaturbate PAXUM (/Temat-Wyplata-z-chaturbate-PAXUM-156010) |
Wypłata z chaturbate PAXUM - chatka - 23-04-2018 23:27 Po wycofaniu Firstchoicepay chaturbate proponuje Paxum. jak wyplacic? czy oplaca sie? W internecie informacji malo . support milczy. pozdro RE: Wypłata z chaturbate PAXUM - chatka - 24-04-2018 09:05 nikt nie zna odp? RE: Wypłata z chaturbate PAXUM - Anniejohan21 - 24-04-2018 09:25 Ja dopiero założyłam konto na paxum i czekam na weryfikacje, ale coś długo to trwa bo w moim przypadku już 15 dzień. Paxum dla mnie jest jednym sensownym rozwiązaniem teraz, ale w tym tyg chyba zrobię sobie Wire transfer bo nie mogę aż tak długo czekać. A ty na jaka metodę się decydujesz? Masz konto paxum? RE: Wypłata z chaturbate PAXUM - chatka - 01-05-2018 23:34 (24-04-2018 09:25)Anniejohan21 napisał(a): Ja dopiero założyłam konto na paxum i czekam na weryfikacje, ale coś długo to trwa bo w moim przypadku już 15 dzień. Paxum dla mnie jest jednym sensownym rozwiązaniem teraz, ale w tym tyg chyba zrobię sobie Wire transfer bo nie mogę aż tak długo czekać. A ty na jaka metodę się decydujesz? Masz konto paxum? Ja zalozylamm paxum i czekam na weryfikacje konta. Nie moge teraz zrobic przelewu anu zamowic karty ;/ RE: Wypłata z chaturbate PAXUM - Anniejohan21 - 02-05-2018 09:16 Ja mam konto już zweryfikowane, czekam na przelew od nich. Miałam problem z wypłata na kartę debetowa z mojego banku ale dzisiaj spróbuje jeszcze raz. Kartę tez zamówiła od nich, ale może iść 4-6tyg :/ RE: Wypłata z chaturbate PAXUM - MarcelaThen - 10-06-2018 22:50 A ePayments? Bo tez musze cos wybrac, paxum ma srednie opinie... RE: Wypłata z chaturbate PAXUM - Anniejohan21 - 11-06-2018 06:59 Jeśli o mnie chodzi to paxum działa dobrze, ile ludzi tyle opini ![]() ![]() Jeśli chodzi o ePayments to czytałam na Twitterze ze nie robią operacji w USD, noe wiem zabardzo o co chodzi, założyłam tam konto, ale korzystam z paxum RE: Wypłata z chaturbate PAXUM - MarcelaThen - 11-06-2018 08:10 Ok, dzieki wielkie Annie, w takim razie zakladam Paxum ![]() RE: Wypłata z chaturbate PAXUM - Anniejohan21 - 11-06-2018 08:44 Albo jeszcze jest Cosmopayment, oni szybko kartę wysyłają, ale nie ma możliwości dziennych wypłat. Jak mi paxum nie przyśle karty do końca czerwca to wrócę do Cosmo, bo aż robiłam wypłatę za ich pomocą go było ok. Ale póki co paxum jest ok, tyle ze tez mi trochę kasy przychodzi i wolałabym mieć już ich kartę ![]() |