Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szukam programu bo automatycznego postowania na grupach FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Szukam programu bo automatycznego postowania na grupach FB (/Temat-Szukam-programu-bo-automatycznego-postowania-na-grupach-FB-156004)

Szukam programu bo automatycznego postowania na grupach FB - legolass97 - 23-04-2018 09:30

Cześć wszystkim.
Prowadzę sklep internetowy. Wstawiam posty ręcznie na 10 kontach lecz z małym efektem. Chce skupić się na lepszej treści, pozycjonowaniu sklepu itd. Mam 15 kilkumiesięcznych kont (każde jest w kilkunastu/kilkudziesięciu) grupach sprzedażowych (różnych). Konta mam aktualnie na prywatnych proxy i profilach firefox. Szukam programu (może być płatny) w którym będę mógł jakoś te konta podpiąć (albo nawet każde z osobna na wirtualnych systemach), zaplanować posty (różnorodne treści, godziny postów, grupy, zdjęcia) i aby samo się dalej działo. Przykładowo co niedzielę planuję posty na cały tydzień i nie muszę się tym przejmować dalej bo reszta dzieje się sama. Znalazłem coś takiego jak Pilot Poster. Znajdę coś lepszego?

RE: Szukam programu bo automatycznego postowania na grupach FB - xmaniek6 - 23-04-2018 11:36

zobacz
ninjablaster.com
pozdrawiamSmile

RE: Szukam programu bo automatycznego postowania na grupach FB - plaxton - 24-04-2018 10:21

Na grata widziałem takie automaty. Nie korzystałem więc nie wiem.
Szukaj tam : Automat dodający i odświeżający posty/ogłoszenia na FACEBOOK

RE: Szukam programu bo automatycznego postowania na grupach FB - BartiHD - 11-05-2018 17:04

Słyszałem że działa
ninjablaster.com