ONEChain ICO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376) +---- Wątek: ONEChain ICO (/Temat-ONEChain-ICO-155954) |
ONEChain ICO - handziu - 20-04-2018 08:06 Cześć, Dzisiaj natrafiłem na dość ciekawą rzecz mianowicie OneChain wraz z OneWallet. Technologia ta ma integrować wszystkie kryptowaluty (poza tymi najmniejszymi altami) i być platformą transferową dla wszystkich tych walut. Obecnie w fazie ICO. Wszystko opiera się o smartfony. Jest możliwość kopania tokenów ONE na telefonie przez apkę z portfelem. Wszystkie wykopane tokeny ONE będą wymieniane na SmartBitcoin . Tutaj kilka informacji w oryginale: I. Advantages of the OneChain projects 1. ONE Wallet supports 700 cryptocurrencies, users control private key; 2. ONE decentralized ensures your trading security, users are no longer afraid of being attacked or stolen; 3. 5 seconds for any cryptocurrency transfer, no more traffic; 4. ONE offers the world's first decentralized social network, ONE Chat enable global free communication; 5. ONE supports fiat equivalent crypto USDA as collateral or guaranty for easy deposit and withdrawal; 5. ONE supports red packets airdrops for all cryptocurrencies at any time; Z uwagi na to, że SBC ma być docelowo tyle samo co BTC można się spodziewać podobnych zachowań w poziomie cen w przyszłości. Oczywiście w projekcie jest też affilacja więc: Aplikację ściągamy z google play lub tak jak ja na blue stacksie stąd: Download ONE: http://app.onechain.one/appstart.html Podczas rejestracji w pewnym momencie pojawia się miejsce na "Invitational Code" tam wpisujemy 467227. For each friend you refer to register, you will receive +10 mining power, 2 ONE tokens, and 200 OneLuck as a reward! Weryfikujemy telefon: +40 mining power, oraz dokument tożsamości przez samo podanie imienia i nazwiska i numeru (może być fakeowy) nie trzeba wysyłać żadnych zdjęć. W razie pytań służę pomocą. Z góry dzięki za refki. RE: ONEChain ICO - daro555 - 20-04-2018 11:09 Z nowymi walletami radzilbym byc ostrozny i nietrzymac "duzej kasy" na nich Moze sie okazac jak z kilkoma wynalazkami ze nagle srodki wyparowaly Electrum Mycelium Trezor i Papier moje typy RE: ONEChain ICO - handziu - 20-04-2018 22:21 Owszem, tutaj można się skupić lub zwyczajnie kopać domeny które później zostaną zamienione na SmartBitcoin'y. Wplacac nic nie trzeba tylko telefon włączyć może być to nawet stary model. Mi na razie w dzień wykopał 3 tokeny. Wartości nie znam ale jak że wszystkim - warto trzymać RE: ONEChain ICO - daro555 - 21-04-2018 00:05 Jaka wartosc ma SBT? Nie widze tego na zadnej gieldzie |