daveypie - oszust - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: daveypie - oszust (/Temat-daveypie-oszust-155916) |
daveypie - oszust - daro555 - 18-04-2018 12:29 Dzis mialem wymienic karty psc z uzytkownikiem daveypie Przeslalem psc o wartosci 100zl Mialem otrzymac btc Po przeslaniu kodu Uzytkownik przestal sie kontaktowac Sprawe za chwile ide zglosic na Policje Juz raz mialem taki przypadek Policja znalazla gdzie wykorzystano psc Skrill i cala reszta udostepnia takie rzeczy Tobie oszuscie polecam troche przestudiowac prawo za 100zl z art 286 mozesz siedziec W tym momencie zaczynaja sie twoje problemy Pozdrawiam Edit: Sprawa zgloszona na Policje Jego nick :daveypie Jego gg:64326408 Kazdy kto robil z tym uzytkownikiem wymiane prosze o kontakt w celu uzyskania jego danych jak konta skrill email przekaze je rowniez Policji RE: daveypie - oszust - Krissu - 18-04-2018 13:19 @[daveypie], czekamy na wyjaśnienia. Od siebie mogę powiedzieć, że dokonywałem z użytkownikiem przynajmniej kilku wymian i nie było z nimi najmniejszego problemu. Jestem mocno zaskoczony RE: daveypie - oszust - Majka - 18-04-2018 13:26 daro555 cały dzień dziś biedaku wbijałeś 50 postów i dałeś się jeszcze oszukać Oczywiście @[daveypie] nie ma zmiłuj proszę o jak najszybsze wyjaśnienie. RE: daveypie - oszust - Krissu - 18-04-2018 13:28 (18-04-2018 13:26)Majka napisał(a): daro555 cały dzień dziś biedaku wbijałeś 50 postów i dałeś się jeszcze oszukać Wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać - RE: daveypie - oszust - daro555 - 18-04-2018 13:36 Nic nie poradze dalem sie podejsc Uczciwie podeszlem do wymiany RE: daveypie - oszust - Krissu - 18-04-2018 13:45 "podeszłem" powiadasz? Poczekajmy na daveypie'a. RE: daveypie - oszust - daro555 - 18-04-2018 13:48 Niejest to dla mnie zabawne Ktos mnie oszukal a robicie sobie z tego zabawe Nie zycze tego nikomu RE: daveypie - oszust - Ropsont - 18-04-2018 18:44 Również robiłem kiedyś wymiany z tym użytkownikiem i wszystko obyło się bez jak najmniejszych problemów. Proponuję zaczekać jakiś czas bo z BTC to jest tak, że czasami blockchain zawodzi i trzeba czekać na te cholerne confirmations. Może w/w użytkownik po prostu dopiero dzisiaj wykonał zakup/doładowanie BTC. Nie minęły 24h nawet, więc proponuję odczekać jeszcze do jutra i ponownie skontaktować się z użytkownikiem. RE: daveypie - oszust - daro555 - 18-04-2018 18:55 Chodzi o to ze kontakt z nim byl do czasu kiedy przeslalem kod pozniej calkowity brak kontaktu Wczesniej wyslal mi nr gg ale ja mu napisalem ze chce wymienic sie tu na forum Pozniej na gg byl dostepny jak napisalem mu na gg ze czekam i co z wymiana sie dzieje? To nieodpowiedzial nic a za chwile byl juz jako niedostepny Sprawa jest dla mnie jasna oszustwo Sprawa jest zgloszona na Policje Oszusta pozdrawiam Support Paysafecard jest rowniez uruchomiony Gdzie poszly srodki przekaze ta wiadowosc Policji Edit: Dzieki forumowicze za dane oszusta ktos cos ma przesylajcie przekaze Policji RE: daveypie - oszust - Krissu - 18-04-2018 19:25 @[daro555], rozumiem, że do transakcji miało dojść dzisiaj? Spokojnie, tak jak Ci radzili przedmówcy. Poczekaj może na kontakt ze strony daveypie? Zawsze może coś wypaść, a Ty od razu walisz z grubej rury. |