Serwis lub fabryka koszulek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Serwis lub fabryka koszulek (/Temat-Serwis-lub-fabryka-koszulek-155869) |
Serwis lub fabryka koszulek - Tomono - 14-04-2018 19:59 Witam, chciałbym zapytać czy ktoś zna jakąś stronę lub fabrykę gdzie można projektować i zamawiać koszulki ? Chodzi mi o jakąś alternatywę dla cupsell. Dodatkowo wzór jest na całej koszulce, a nie tylko z przodu. RE: Serwis lub fabryka koszulek - Dante_/ - 14-04-2018 21:16 Korzystałem kiedyś z Teespring i mam dobre "wspomnienia" z czasów kiedy korzystałem z ich usług. Teespring także ma dwa miejsce w których są robione rzeczy i wysyłane ( EU i US ). RE: Serwis lub fabryka koszulek - Tomono - 14-04-2018 23:44 A nie wiesz jak z jakością ich ubrań ? Bo widzę asortyment fajny mają. RE: Serwis lub fabryka koszulek - Dante_/ - 15-04-2018 01:48 Wydaje mi się, że dobrej jakości mają, przynajmniej do mnie nie dochodziły żadne informacje, że zwracali ( reklamowali ) rzeczy, etc. RE: Serwis lub fabryka koszulek - pepsi87 - 22-12-2018 18:30 Ja korzystałem z cupsell, jakość była w miarę ok, ale sam sklep nie taki jakiś super |