[Kupię] Reklama SnapChat (Erotyka) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Kupię] Reklama SnapChat (Erotyka) (/Temat-Kupie-Reklama-SnapChat-Erotyka-155750) |
[Kupię] Reklama SnapChat (Erotyka) - war43 - 06-04-2018 15:46 1.Nazwa przedmiotu : Reklama SnapChat 2.Opis przedmiotu : Z wielką chęcią wynajmę kawałek powierzchni na Twoim koncie SnapChat. Interesuje mnie dodanie Snap'a na MyStory, który będzie reklamował mój profil. Drugą ofertą jest reklama mojej strony internetowej w ten sam sposób. 3.Zdjęcia : BRAK 4.Kontakt : GG: 2056476 PW 5.Cena : Reklama Profilu - 7zł / 1000 wyświetleń. Może być powtarzana co tydzień. Reklama Strony - 1zł / 1000 wyświetleń. Może być powtarzana za każdym razem, gdy dodam nowy wpis na stronę. Cena za tę reklamę jest dość niska, ale nadrabia tym, że jest nieinwazyjna. Przygotowując ją, dbam o to, żeby w żaden sposób nie zaszkodzić Twojemu profilowi, a wręcz mu pomóc. (Strona to nie żadne Sub-SMS, ani nic w tym stylu) 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal, lub konto bankowe. Płacę w momencie, kiedy wyślesz mi screena z ilością wyświetleń postu reklamowego, czyli najlepiej po upływie ~23 godzin, gdyż wtedy będzie ich najwięcej. [Kupię] Reklama SnapChat (Erotyka) - Admin - 14-09-2019 15:38 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |