Zweryfikowane konta PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zweryfikowane konta PayPal (/Temat-Zweryfikowane-konta-PayPal-155741) |
Zweryfikowane konta PayPal - PhantomKiller - 05-04-2018 22:25 1.Nazwa przedmiotu : Zweryfikowane konta PayPal 2.Opis przedmiotu : Witam
Mam na sprzedaż zweryfikowane konta PayPal ze zdjętymi limitami. Konta są zweryfikowane w 100% poprzez karty płatnicze (dodana oraz potwierdzona karta VISA) oraz są zdolne do połączenia z serwisami czy sklepami które akceptują tylko zweryfikowane konta PayPal. Zalety takiego konta to m.in; - Większa wiarygodność wśród kupujących/sprzedających, - Mniejsze (praktycznie zerowe) prawdopodobieństwo zablokowania konta/środków, - Możliwość korzystania z serwisów/sklepów akceptujacych tylko i wyłącznie zweryfikowane konta PayPal, - Zdjęte limity (brak jakichkolwiek limitów transakcji/wpłat/wypłat). Do każdego zamówienia dołączam e-mail na którym założone jest konto PayPal + dane do karty VISA która połączona jest z kontem PayPal. 3.Zdjęcia : Brak 4.Kontakt : Wiadomość prywatna 5.Cena : 50zł/szt. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal, Skrill RE: Zweryfikowane konta PayPal - radek0389 - 05-04-2018 22:28 Pro forma. Posty nabite pod temat sprzedaży, większość "klik za reputacje". RE: Zweryfikowane konta PayPal - FreeDoge - 05-04-2018 22:30 Ktoś tu ma nas za idiotów http://zarabiam.com/Temat-Kupie-konto-Snapchat-5k-wyswietlen-153551 RE: Zweryfikowane konta PayPal - PhantomKiller - 05-04-2018 22:34 Co w związku z tym? Jestem nowy na forum a interesuje mnie tu głównie ten dział, więc wykorzystałem "Rep za ref" nabijając posty potrzebne do wystawienia tematu w tym dziale a dodatkowo reputację. Nie jestem żadnym oszustem ani nic, mam pozytywne opinie z innych stron RE: Zweryfikowane konta PayPal - FreeDoge - 05-04-2018 22:36 (05-04-2018 22:34)PhantomKiller napisał(a): Co w związku z tym? Jestem nowy na forum Nowy Nowe konto a nie "nowy" (05-04-2018 22:34)PhantomKiller napisał(a): Nie jestem żadnym oszustem ani nic, mam pozytywne opinie z innych stron Edytowanie postu i usunięcie gg jak widzisz nic nie dało uczciwy człowieku bo zrobiłem screen RE: Zweryfikowane konta PayPal - radek0389 - 05-04-2018 22:39 W związku z tym nic. Już mieliśmy tu wiele osób, które po nabiciu postów pod sprzedaży, wystawiały oferty i zwijały się z interesem przed realizacją usługi, stąd "pro forma". Nie jesteś oszustem - chwała ci. RE: Zweryfikowane konta PayPal - FreeDoge - 05-04-2018 22:40 @[radek0389] Radku chyba jednak jest, zobacz moje screen Nad swoim postem RE: Zweryfikowane konta PayPal - PhantomKiller - 05-04-2018 22:44 Tak. Oszust bo ban za multikonto RE: Zweryfikowane konta PayPal - radek0389 - 05-04-2018 22:45 Loop, poszło zgłoszenie do moderacji. Zweryfikowane konta PayPal - piotrekprorok - 05-04-2018 22:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |