Konto steam 56 gier - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Konto steam 56 gier (/Temat-Konto-steam-56-gier-155714) |
Konto steam 56 gier - robi007 - 03-04-2018 17:55 1.Nazwa przedmiotu : Konto na Steam z 56 grami (w tym cs:go) 2.Opis przedmiotu : Aby kupujący miał zapewnione bezpieczeństwo odsyłam również do linka mojej aukcji z tym kontem na ebay. Zachęcam do kupowania przez aukcje dla swojego i mojego bezpieczeństwa. https://www.ebay.pl/itm/273119361837?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649 Konto Steam 55 Gier, 8 lat stażu, gry jakie są na koncie widoczne na zdjęciach. Lista Gier: Counter Strike: Global Offensive Absconding Zatwor Action Alien Amnesia: A Machine for Pigs Amnesia: The Dark Descent ANKI Break Into Zatwor Brillant Bob Brutal Runner Bunny & Piggy Business Clicker Counter-Strike (1.6) Day of Defeat Deathmatch Classic Demon Horde Master Dota 2 Dream Dealer Dungeons 2 Friends of Imprisonment Fly Destroyer Forest Guardian Freebie Get the Gems GooCubelets GooCubelets 2 GooCubelets: The Algorithm Gravity puzzles Half-Life Half-LIfe Blue Shift Half-Life: Opposing Force Happy Santa Immune Johny Graves: The unchosen one johnsgame JUMP STOP Killing Floor KOLOBOK Little Dog A Long Road Home Lost Moon Match 3 Revolution MAZ! NeonGalaxyWars OldSchoolFOTD Pixel War Psi Project Legacy Puzzle Ball Retention Ricochet RIP RIP 2 Strike Back RIP 3 The Last Hero Rising Storm / Red Orchestra 2 Multiplayer Space Chaos State of Anarchy Complete: Master of Mayhem Tangrams VR Team Fortress Classic They Came from the Moon Triple Otakus Puzzle The Walking Dead Why So Evil Why So Evil 2 : Dystopia X-Com UFO Defense Spec Ops: The Line 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : Ebay, GG: 12730440, PW 5.Cena : 55 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal lub Konto Bankowe. Konto steam 56 gier - Majka - 20-08-2018 14:45 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |