Nowe Programy 18+ Revshare! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Nowe Programy 18+ Revshare! (/Temat-Nowe-Programy-18-Revshare-155712) |
Nowe Programy 18+ Revshare! - AnnaKa - 03-04-2018 11:27 Drodzy Wydawcy! Pragniemy poinformować Was, że w Lead.Network pojawiły się cztery nowe programy revshare! Każdy z programów da Wam wynagrodzenie w postaci 48% od wpłat poleconych przez Was użytkowników! Wszystkie cztery programy w Polsce są przetłumaczone! Lista programów: 1. [18+] HOT SEX BUDDIES - REVSHARE - RESPONSYWNY Link do kampanii: tutaj 2. [18+] ADULT CROWD - REVSHARE - RESPONSYWNY Link do kampanii: tutaj 3. [18+] DATING BUDDIES - REVSHARE Link do kampanii: tutaj 4. [18+] SWEET AND CASUAL - REVSHARE - RESPONSYWNY Link do kampanii: tutaj Zapraszamy do promocji i życzymy Wysokich Zarobków! Ekipa Lead.Network RE: Nowe Programy 18+ Revshare! - Kreceseo - 13-04-2018 22:16 Revshare, coś co lubię. Człowiek się napracuje a później codziennie jakaś kasa jest. Sprawdzę swoich sił u was. Mam nadzieję, że pomożecie mi jak będę miał jakieś pytania tak jak zawsze RE: Nowe Programy 18+ Revshare! - AnnaKa - 13-04-2018 22:48 @[Kreceseo] Tobie pomoge zawsze i chetnie, zreszta jak kazdemu. Pisz na pw ale odpisze jutro kolo poludnia. RE: Nowe Programy 18+ Revshare! - Kreceseo - 14-04-2018 11:01 @[AnnaKa] Napisałem na gg. Możemy w poniedziałek się dogadać co i jak nie będę zawracał głowy w weekend. |