Sprzedaż konta, jak to rozliczyć ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedaż konta, jak to rozliczyć ? (/Temat-Sprzedaz-konta-jak-to-rozliczyc-155661) |
Sprzedaż konta, jak to rozliczyć ? - Pablinho - 30-03-2018 17:26 Ostatnio sprzedałem konto instagram za dosć dużą kwotę na stronie Social Tradia. Jak mogę się z tego rozliczyć ? Wiem, że jednorazowo się za to nie przyczepią, ale co w przypadku gdy będę co jakis czas je sprzedawał ? Wiem, że ze sprzedawaniem na allegro jest taki przepis, że jesli kupiłem cos, a potem sprzedałem to po 6 miesiącach to nie muszę odprowadzać podatku. Co jeżeli sam zrobiłem konto i sprzedałem je po 6 miesiącach ? Sprzedaż konta, jak to rozliczyć ? - Hybrid1990 - 11-10-2021 13:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |