![]() |
Nowa gra na Ps3 - Poproszę o opinie użytkowników :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowa gra na Ps3 - Poproszę o opinie użytkowników :) (/Temat-Nowa-gra-na-Ps3-Poprosze-o-opinie-uzytkownikow-15566) |
Nowa gra na Ps3 - Poproszę o opinie użytkowników :) - Bolt - 24-10-2010 18:40 Witam Przymierzam się do kupna nowej gry, tych co maja premierę w najbliższym miesiący - dwóch. W grę wchodzą: -Assassins Creed Brotherhood moja opinia o grze: Spodziewam się hitu, po świetnej "dwójce", która nie dość że miała fajną, rozbudowaną fabułę to też całkiem niezłą grafikę i łatwe pucharki -NFS Hot Pursuit moja opinia o grze: Trudno mi coś o niej powiedzieć bo nfs od dawna daje plamę, brak fizyki jazdy to spory minus. Jednak warto zauważyć że ta część została utworzona z producentami burnouta. Gra mnie zachęca free roadem czego brakuje w gran turismo, wyścigi non-stop są strasznie monotonne -Gran Turismo 5 moja opinia o grze: Ma być hit. Dobra fizyka jazdy czego brak w nfs-ie i ładna grafa zachęcają do kupna gry. Lubię jednak czasem sobie pojeździć po mieście i porozbijać się o budynki - tego w gt nie zobaczę. -Cod Black Ops moja opinia o grze: Tak w sumie to nie mam co napisać, bo ostatnia część strzelanki tego typu to był Cod 4... Nie jest to mój ulubiony typ gry (czyt. FPS/Wojenny). -F1 2010 moja opinoia o grze: Tak! To jest chyba mój faworyt w ścigałkach. Rozbudowany tryb kariery, ładna grafa i multi do 12 osób. Jak widzicie gier sporo więc prosiłbym o pomoc w wyborze. Chcę też się dostosować pod was bo co to za gra samemu, może ktoś jest chętny na kupno którejś z nich? Pozdrawiam RE: Nowa gra na Ps3 - Poproszę o opinie użytkowników :) - D3S1DER1UM - 24-10-2010 19:16 Gran Turismo 5 . . . moje zdanie może wydawać się nie obiektywne jako fanki motoryzacji ale kocham tą gre i wszystkie jej części. Uważam że to jest taka perełka wśród gier na Play Station. Może jeszcze F1 2010 w gre nie grałam, ale podobno jest dobra. RE: Nowa gra na Ps3 - Poproszę o opinie użytkowników :) - rajmek126p - 24-10-2010 19:37 moim zdaniem liderem jest grand turismo 5 będzie kozacka ^^ drugie miejsce F1 2010 ![]() RE: Nowa gra na Ps3 - Poproszę o opinie użytkowników :) - Bolt - 24-10-2010 19:41 Dzięki za odpowiedzi. Dodam ankietkę by było łatwiej ![]() RE: Nowa gra na Ps3 - Poproszę o opinie użytkowników :) - DonHoracy - 24-10-2010 20:13 Ja Ci powiem tak: AC II Brotherhood zapowiada się świetnie, ja już czekam na xboxa ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Nowa gra na Ps3 - Poproszę o opinie użytkowników :) - Zampal - 24-10-2010 20:13 Gran Tursimo 5, jak znowu date premiery przeniosą to się nie zdziwię . Lepiej kup Black Opsa. RE: Nowa gra na Ps3 - Poproszę o opinie użytkowników :) - Jeppers - 24-10-2010 20:20 GT5 albo MMA, widziałem recenzje MMA, wypasiony tryb kariery i multiplayera, dla mnie miazga ! Co do GT5 nie będę się rozpisywał, bo Ciebie nie interesuje RE: Nowa gra na Ps3 - Poproszę o opinie użytkowników :) - Bolt - 24-10-2010 20:25 No i został Brotherhood i MMA. "2" Assassin'sa jest wyczepista, jestem już na końcu gry :> MMA to eksperyment bo tej gry jeszcze nie było na rynku a znając życie powstanie seria taka jak Fight Night Round... Jednak na pierwszy ogień idzie AC Brotherhood. Dzięki panowie za pomoc, zamykam ![]() Nowa gra na Ps3 - Poproszę o opinie użytkowników :) - Killer - 11-03-2011 01:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |