[Rozwiązane]obejrzane filmiki nie odznaczają się na zielono - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]obejrzane filmiki nie odznaczają się na zielono (/Temat-Rozwiazane-obejrzane-filmiki-nie-odznaczaja-sie-na-zielono-15560) |
[Rozwiązane]obejrzane filmiki nie odznaczają się na zielono - rebelka - 24-10-2010 17:41 Tak jak w temacie... Wiecie jaka może być przyczyna? Bo teraz nie jestem w stanie odróżnić które filmiki już obejrzałam, a które nie...Co więcej...ptz naliczają mi sie ponownie, jak obejrzę drugi raz ten sam film nie chce być później posądzana o jakieś oszustwa więc pytam RE: obejrzane filmiki nie odznaczają się na zielono - haggard - 24-10-2010 17:48 1 filmik można 3 razy obejrzec. RE: obejrzane filmiki nie odznaczają się na zielono - BartuS - 24-10-2010 17:48 Każdy film można obejrzeć 3 razy, i za każdym dostajmy PTZ. Taka promocja RE: obejrzane filmiki nie odznaczają się na zielono - rebelka - 24-10-2010 17:51 ooo taki gratis hehe dzięki za odpowiedź widocznie gdzieś przeoczyłam informację o tym, albo moj angielski był za słaby RE: obejrzane filmiki nie odznaczają się na zielono - Wojtas100 - 24-10-2010 17:51 Odznaczają się ale po 3 krotnym obejrzeniu ich. [Rozwiązane]obejrzane filmiki nie odznaczają się na zielono - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |