Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sklep online z oryginalnymi butami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Sklep online z oryginalnymi butami (/Temat-Sklep-online-z-oryginalnymi-butami-155584)

Sklep online z oryginalnymi butami - bananmma - 25-03-2018 15:57

Szukam sklepu internetowego z oryginalnymi butami, głównie chodzi mi o Nike air max. Możecie polecić dobry sklep? W jakich się zawsze zaopatrujecie w buty? Pozdro

RE: Sklep online z oryginalnymi butami - PremAccHack - 25-03-2018 16:38

50style.pl

RE: Sklep online z oryginalnymi butami - banipunz - 25-03-2018 16:46

chmielna20.pl , worldbox.pl , sklep.sizeer.com Lol

RE: Sklep online z oryginalnymi butami - Stworkowaty - 25-03-2018 17:17

Tylko Worldbox

RE: Sklep online z oryginalnymi butami - bananmma - 28-03-2018 22:52

Przez przypadek trafiłem na Amazon i zobaczyłem tam ciekawe ceny butów tylko wiadomo skąd wysyłka. W ogóle te buty są oryginalne na Amazon czy podróby?

RE: Sklep online z oryginalnymi butami - Hoolig4n - 28-03-2018 23:06

(28-03-2018 22:52)bananmma napisał(a):  Przez przypadek trafiłem na Amazon i zobaczyłem tam ciekawe ceny butów tylko wiadomo skąd wysyłka. W ogóle te buty są oryginalne na Amazon czy podróby?

z amazona to byłbym sceptycznie nastawiony do pochodzenia produktu, zresztą allegro też Big Grin Czemu nie kupisz z oficjalnego sklepu Nike? Tongue Ja od siebie mogę polecić Warsaw Sneaker Store, zresztą ktoś wyżej polecał. Łap link do sklepu https://chmielna20.pl/
Ceny jak za zboże, ale masz pewność, że to oryginalne laczki Tongue

RE: Sklep online z oryginalnymi butami - bananmma - 29-03-2018 18:25

Dzięki panowie za linki ;-) pozdro

RE: Sklep online z oryginalnymi butami - lemikk - 19-07-2018 18:07

A w sklepach stacjonarnych nie szukałeś? Na pewno w galerii znajdziesz takie buty.

RE: Sklep online z oryginalnymi butami - Astara - 03-03-2019 19:51

Zobaczyłem tam ciekawe ceny butów tylko wiadomo skąd wysyłka.