toms - oszust - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: toms - oszust (/Temat-toms-oszust-155573) |
toms - oszust - PremAccHack - 24-03-2018 21:10 Wpłaciłem gościowi @[toms] zaliczkę 50zł miał mi wykonać konto w pewnym serwisie. Niestety już od 2 tygodni nie odpisuje na moje wiadomości i nie loguję się na forum. Myśli że chyba jest bez karny. Wpłaciłem bo jedno konto mi wykonał i było wszystko ok, myślałem że przy następnym też będzie ok jednak się przeliczyłem. Wysłałem @[yazir] dowody tego oszustwa, proszę o bana dla tego Pana. RE: toms - oszust - yazir - 26-03-2018 21:53 zbanowany, liczylem na jakikolwiek odzew od tego pana, ale coz ignoruje pw... Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |