HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? (/Temat-HomePay-pl-Opinia-Uwaga-Scam-Zagrozenie-Upadlosc-155498) Strony: 1 2 |
HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? - Admin - 21-03-2018 12:05 Heja, post kierowany do klientów http://homepay.pl czy ewentualnych osób którzy poszukują pośrednika w płatnościach online, wielu moich znajomych czy partnerów z branży (także z zarabiam.com) prawdopodobnie padło ofiarami ze strony homepay.pl. Zalegają oni z płatnościami na co najmniej kilkaset tysięcy złotych ( ͡° ͜ʖ ͡°) sytuacja dotknęła każdego znanego mi użytkownika homepay. Pieniążki od za ostatnie miesiące nie zostały wypłacane i uprawiana jest powszechnie znana w takich sytuacjach spychologia i granie na czas.. Informacje od oddziału pomocy mówią o zmianie prezesa spółki i urlopie głównej księgowej - co wygląda na ucieczkę z tonącego statku. Obawiam się że serwis już dawno tracił płynność finansową i niestety powtórzy się sytuacja z platnosci-online.pl, gdzie spółka zbankrutowała i wmawiając o inwestorze, zewnętrznym finansowaniu złożyła wniosek o upadłość. Jeśli ktoś korzysta i ma lub nie ma problemów z dochodzeniem swoich zarobionych pieniążków niech doda swoje 3 grosze w temacie. Sam chciałem przestrzec użytkowników Naszego forum przed ewentualnymi problemami. RE: HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? - Admin - 21-03-2018 12:10 Aktualne oświadczenie hotpay: Cytat:SZANOWNI PARTNERZY FIRMY HOMEPAY SP. Z O. O. RE: HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? - makecash - 21-03-2018 12:37 Mam tam kilkaset zł do wypłaty, lecz teraz obawiam się, że nie wypłacą...a Jak ktoś dostanie $ niech da znać RE: HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? - Czaq - 21-03-2018 12:40 No ale jest oswiadczenie. Nie wygląda mi to na upadlosc RE: HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? - Admin - 21-03-2018 13:04 (21-03-2018 12:40)Czaq napisał(a): No ale jest oswiadczenie. Nie wygląda mi to na upadlosc Oświadczenie dodali wczoraj/dziś a zaległości w wypłatach są od niemal 2 miesięcy wiec pytanie czy nie jest to kolejna gra na czas RE: HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? - Admin - 20-06-2018 09:38 chyba miałem racje: http://homepay.pl/ Unable to connect to MySQL server hpay_user@bazadanych RE: HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? - Lajkus - 20-06-2018 15:13 Ewidentna gra na czas, byle jeszcze pociągnąć.. Jakoś nigdy nie miałem do nich zaufania. RE: HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? - Admin - 20-06-2018 15:57 przy wyłączonej stronie już ciężko nawet mówić o grze na czas RE: HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? - Kryspin - 20-06-2018 16:09 U mnie strona działa. RE: HomePay.pl - Opinia - Uwaga! Scam? Zagrożenie? Upadłość? - Admin - 20-06-2018 16:40 (20-06-2018 16:09)Kryspin napisał(a): U mnie strona działa. a faktycznie masz racje, wstała |