[Nieaktualne]Zakup steama - możesz zyskać 4zł. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Nieaktualne]Zakup steama - możesz zyskać 4zł. (/Temat-Nieaktualne-Zakup-steama-mozesz-zyskac-4zl-15538) |
[Nieaktualne]Zakup steama - możesz zyskać 4zł. - Wojtas100 - 24-10-2010 11:05 Wiem ,że powinienem pisać w dziale kupię ,ale tam zgłosiłoby się pełno osób z 1+ post. Potrzebuję kod steam taki jak np TUTAJ. Dlaczego sam nie kupię? 1. Nie mam konta bankowego a rodzice wyjechali do Egiptu . 2. Z kasą pp ciężko bo dopiero co zapłaciłem 30$ za wysyłkę z PE. Cena steama to ok 16ZŁ Za zakup dostaniesz ode mnie 1.Doładowanie do dowolnej sieci - 5zł*3. 2. w zależności od tego jaka będzie współpraca - 2-4zł pp. Zainteresowany?? Pisz na gg - 5864137 Zakup steama - możesz zyskać 4zł. - Marello - 19-03-2011 09:15 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |