![]() |
Sygnały - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Sygnały (/Temat-Sygnaly-155300) |
Sygnały - pewue - 13-03-2018 15:45 Witam. Chciałbym zainwestować w kryptowaluty, lecz nie czuję się na siłach by inwestować samemu. Poszukuję jakichś grup z sygnałami, które POLECACIE. Czy ktoś może się wypowiedzieć na przykład na temat cryptoalarm.net? RE: Sygnały - Zielnik - 14-04-2018 12:47 Polecam zapoznać się z blogiem Bog Prezesa oraz kanałem TJS. Tam jest wszystko za darmo. Jeśli chodzi o płatne grupy to możesz popytać o grupę Cryptohunters, podobno mają dobre wyniki. Sygnały - Jackson91 - 15-04-2018 15:20 Grupy z sygnałami w większości biorą sygnały od siebie nawzajem lub z twittera, ja opieram się tylko na darmowych ale tak jak poprzednik pisał, lepiej samemu aię pouczyć troszkę tymbardziej że taka wiedza dostępna jest za darmo ;-) Grupy z sygnałami w większości biorą sygnały od siebie nawzajem lub z twittera, ja opieram się tylko na darmowych ale tak jak poprzednik pisał, lepiej samemu aię pouczyć troszkę tymbardziej że taka wiedza dostępna jest za darmo ;-) |