![]() |
Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego (/Temat-Porzadne-wypozycjonowanie-sklepu-internetowego-155255) |
Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego - Panco122 - 11-03-2018 18:21 Cześć Panowie. Otworzyłem niedawno sklep internetowy i stoję na progu ważnej decyzji. Włożyłem wstępnie parę groszy w pozycjonowanie, troszeczkę na rozruch działałem na adwords, ale na dłuższą metę to nie ma sensu. Potrzebuje zlecić firmie kompleksowe porządne pozycjonowanie i tu pojawia się problem. Rynek jest tak zalany, że co druga firma to "pseudo-agencja", która wiadomo jak działa. Dlatego też pytanie moje brzmi, czy możecie polecić firmę, bądz kogoś z forum, kto siedzi w pozycjonowaniu na poważnie i chciałby się tego podjąć? Drugie pytanie dla osób, które korzystały z takich usług. Ceny miesięczne powinny się kształtować w wysokości ...? RE: Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego - patttson - 11-03-2018 18:42 Osobiście uważam, że lepiej te pieniądze zainwestować w poradnik nt. SEO, a nie w uslugi ![]() RE: Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego - lary1211 - 11-03-2018 20:36 Ja również założyłem niedawno sklep internetowy z wyposażeniem dla domu i płacę 800zł netto/msc za 13 fraz kluczowych (oczywiście konkurencja jest ogromna) - po miesiącu już większość jest w top 100 xD niektóre nawet wbiły w top 20. Nie wiem czy to jest dla Ciebie jakikolwiek odnośnik. Ja odczekam 4 miesiące i zobaczę czy wogóle ma sens ta walka z postawieniem dochodowego sklepu. RE: Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego - Panco122 - 11-03-2018 20:53 Pokaż link do sklepu jak możesz. Jakiej firmie zlecałeś pozycjonowanie? RE: Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego - Hoolig4n - 12-03-2018 00:16 Z tego co @[Vasaki] pisał kiedyś w swoim dzienniku pracy, to zajmował się wtedy pozycjonowaniem właśnie sklepów internetowych na zamówienie. Może warto do niego uderzyć? Pozdrawiam! ![]() RE: Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego - lubieminigfarm - 22-08-2018 08:27 (11-03-2018 20:36)lary1211 napisał(a): Ja również założyłem niedawno sklep internetowy z wyposażeniem dla domu i płacę 800zł netto/msc za 13 fraz kluczowych (oczywiście konkurencja jest ogromna) - po miesiącu już większość jest w top 100 xD niektóre nawet wbiły w top 20. Nie wiem czy to jest dla Ciebie jakikolwiek odnośnik. Ja odczekam 4 miesiące i zobaczę czy wogóle ma sens ta walka z postawieniem dochodowego sklepu. Obecnie firmy pozycjonujące nie biorą kasy za top 50. Płatności zaczynają się od 2 strony wyników wyszukiwania. Moim zdaniem mocno przepłacasz. RE: Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego - TomaszN - 13-09-2018 08:48 Najlepszym sposobem na pozycjonowanie sklepu jest skupienie się na jego asortymencie i zawarcie odpowiednich słów kluczowych w ramach treści tekstowej. Najlepiej jeśli wszystko odbywa się już na etapie projektu ale równie dobrze można zająć się optymalizacją kodu strony już po jej wdrożeniu. RE: Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego - MichaelOneDollar - 13-09-2018 10:22 (22-08-2018 08:27)lubieminigfarm napisał(a):(11-03-2018 20:36)lary1211 napisał(a): Ja również założyłem niedawno sklep internetowy z wyposażeniem dla domu i płacę 800zł netto/msc za 13 fraz kluczowych (oczywiście konkurencja jest ogromna) - po miesiącu już większość jest w top 100 xD niektóre nawet wbiły w top 20. Nie wiem czy to jest dla Ciebie jakikolwiek odnośnik. Ja odczekam 4 miesiące i zobaczę czy wogóle ma sens ta walka z postawieniem dochodowego sklepu. Jeśli chodzi o wyposażenie do domów, to budżet 800 zł miesięcznie jest żartem ![]() Powodzenia, ale patrząc na tak niski budżet nie spodziewałbym się kozackich efektów, chyba że te wyposażenie do domu jest jakieś oryginalne i nie ma konkurencji. RE: Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego - Mikey - 13-09-2018 11:28 Podziel się z nami frazami, na które chcesz osiagnac pozycje. Porządne wypozycjonowanie sklepu internetowego - bubu93 - 18-09-2018 15:48 Niski budżet wcale nie musi oznaczać katastrofy. Generalnie im większy budżet tym potencjalnie szybciej dotrzemy do celu (więcej kontentu, linków, pracy, optymalizacji itd). Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka |