![]() |
Redaktor fan page zamiast administrator - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Redaktor fan page zamiast administrator (/Temat-Redaktor-fan-page-zamiast-administrator-155252) |
Redaktor fan page zamiast administrator - mateuszek9973 - 11-03-2018 16:17 Witam. Mam zapytanie. Kolega przekazał mi fan page. Jednak pomyliło mu się i dał mi rolę redaktora zamiast administratora. Sobie oczywiście sam usunął admina. Czy da się coś z tym zrobić? Dodam, że jestem jedynym redaktorem na stronie. RE: Redaktor fan page zamiast administrator - Karamber - 11-03-2018 17:06 może powtórzyć czynność i dać Ci spowrotem admina jeśli to kolega ![]() RE: Redaktor fan page zamiast administrator - mateuszek9973 - 11-03-2018 17:50 niestety jako redaktor nie mogę w ogóle ról na stronie zmieniać :/ RE: Redaktor fan page zamiast administrator - mysc - 12-03-2018 00:08 Hmm.. generalnie to nie, taki błąd słono kosztuje ![]() ALE, niech kolega spróbuje przy logowaniu wybrać opcję "odzyskaj swoje konto". Kiedyś była tam opcja cofania aktywności.. nie wiem czy wciąż jest. Jeśli taka opcja tam będzie, musi cofnąć usunięcie się z admina i ustawić Ciebie jako administratora. Bedąc jedynym redaktorem na FP, po utracie tego konta - traci się dostęp do strony. Edit: Nie wydaje mi się jednak niestety, że ta opcja cofania aktywności dalej istnieje. To byłby raj dla oszustów sprzedających FP. RE: Redaktor fan page zamiast administrator - prololex - 13-03-2018 14:50 Powinna mu na email przyjąć informacja o usunięciu roli admina. Niech tam wybierze opcje że został mu skradziony do czy jakoś tak. RE: Redaktor fan page zamiast administrator - xDyZmAx - 14-03-2018 17:19 napisac do administracji fb |