![]() |
Czy ktoś wypłacał środki PSC przez ich stronę? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-334) +---- Wątek: Czy ktoś wypłacał środki PSC przez ich stronę? (/Temat-Czy-ktos-wyplacal-srodki-PSC-przez-ich-strone-155236) |
Czy ktoś wypłacał środki PSC przez ich stronę? - dudko22 - 10-03-2018 15:22 Witam, moje pytanie brzmi czy ktoś korzystał z opcji wypłaty środków PSC na konto bankowe z prowizją 20 złotych? Czy komuś zablokowali środki? Opiszcie swoje przeżycia z psc. RE: Czy ktoś wypłacał środki PSC przez ich stronę? - krojek - 10-03-2018 16:42 Wypłacałem ponad 300zł Napisałem do nich maila ze chce wypłacić środki, oni odpisali i podali dwa wyjścia 1. Wypłacam środki i zostaje pobrana prowizja 20zł 2. Wypłacam środki i konto zostaje usunięte W tym mailu kazali także podać dane do przelewu oraz dlaczego chce wypłacić środki. Wybrałem opcje 2, poczekałem jakieś 10 dni i kasę miałem na swoim koncie bankowym. Konto niby usunęli ale ja je ponownie aktywowałem. RE: Czy ktoś wypłacał środki PSC przez ich stronę? - mrpabl058 - 10-03-2018 22:13 Generalnie złodziejska firma, nie polecam korzystać z ich usług. Potrafią bez powodu zablokować płatność psc i żądają wylegitymowania się w celu odblokowania, to podchodzi pod wyłudzanie danych osobowych. RE: Czy ktoś wypłacał środki PSC przez ich stronę? - dudko22 - 11-03-2018 01:01 (10-03-2018 22:13)mrpabl058 napisał(a): Generalnie złodziejska firma, nie polecam korzystać z ich usług. Potrafią bez powodu zablokować płatność psc i żądają wylegitymowania się w celu odblokowania, to podchodzi pod wyłudzanie danych osobowych. Posiadam kilka zdjęć paragonów paysafecard, a nie uśmiecha mi się korzystanie ze Skrilla bo ta prowizja jest ogromna. :/ (10-03-2018 16:42)krojek napisał(a): Wypłacałem ponad 300zł Dziękuje bardzo za odpowiedź. RE: Czy ktoś wypłacał środki PSC przez ich stronę? - fvckyovmickey - 20-01-2020 08:33 Ja osobiście polecam założyć konto na sts, wpłacasz tam psc lub dodajesz środki z mypsc i wyplacasz na konto bankowe bez żadnej prowizji ![]() RE: Czy ktoś wypłacał środki PSC przez ich stronę? - Meblo1234 - 20-01-2020 10:10 (20-01-2020 08:33)fvckyovmickey napisał(a): Ja osobiście polecam założyć konto na sts, wpłacasz tam psc lub dodajesz środki z mypsc i wyplacasz na konto bankowe bez żadnej prowizji Do czasu. Parę razy tak można. Potem blokują środki na 7 dni do wyjaśnienia. RE: Czy ktoś wypłacał środki PSC przez ich stronę? - Fejster - 20-01-2020 14:49 (20-01-2020 08:33)fvckyovmickey napisał(a): Ja osobiście polecam założyć konto na sts, wpłacasz tam psc lub dodajesz środki z mypsc i wyplacasz na konto bankowe bez żadnej prowizjiA jeśli wyjaśnienia nie będzie to mogą potraktować to jako fraud. Twoje konto STS online może być zamknięte a środki wypłacone po 5 latach (bo tyle czasu muszą przechowywać twoje dane osobowe i dopiero z ich wymazaniem przelać środki). Oczywiście to jest bardzo rzadka i ostateczna opcja. Z reguły przy blokadzie konta pieniądze są wypłacane od razu. |