![]() |
Blog o zarabianiu na ankietach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Blog o zarabianiu na ankietach (/Temat-Blog-o-zarabianiu-na-ankietach-155127) |
Blog o zarabianiu na ankietach - Pablinho - 05-03-2018 18:42 ![]() https://zarabianieankietowe.blogspot.com/ Duża częsć osób z forum pewnie mnie kojarzy na forum, zajmowałem i w dużej mierze dalej zajmuje się prawie wszystkim. Jakis czas temu prowadziłem dziennik oraz bloga, na którym pokazywałem jak zarabiać na ankietach. Niestety konto powiązane z blogiem padło, co za tym idzie blog też. W grudniu postanowiłem do tego powrócić, niestety kilka napisanych postów i mój zapał się wyczerpał. Kilka dni temu stwierdziłem jednak, że warto do tego powrócić. Zaaplikowałem niestandardowy szablon, pobawiłem się trochę graficznie, pozmieniałem niektóre rzeczy w htmlu i efekty mojej pracy pozostawiam wam do oceny. ![]() Blog jest na razie ubogi w tresć, ale w planach mam: ![]() - opublikowanie dużej ilosci przydatnych poradników i rad - testowanie najnowszych panelów ankietów - prowadzenie dziennika z zarobkami - systematyczne konkursy pieniężne dla moich czytelników i refów - rozwinięcie social media (facebook i instagram), a także poradniki na Youtube Wiem, że nisza oklepana niesamowicie, ale w głównej mierze robię to dla siebie, aby na bieżąco monitorować własne zarobki na ankietach, a przy okazji może komus pomóc ![]() RE: Blog o zarabianiu na ankietach - wrzochal11 - 06-03-2018 11:48 Ja bym jeszcze polecał pisać o tych panelach które przetestowałeś i których nie polecasz. Narazie dość ubogi ten blog, ale rozumiem, że będzie inaczej ![]() O ClixSense ten artykuł taki mało obszerny. Warto byłoby napisać więcej chociażby o programie poleceń. RE: Blog o zarabianiu na ankietach - Pablinho - 06-03-2018 16:09 (06-03-2018 11:48)wrzochal11 napisał(a): Ja bym jeszcze polecał pisać o tych panelach które przetestowałeś i których nie polecasz.Jasne, dzięki za rady ![]() RE: Blog o zarabianiu na ankietach - Pablinho - 21-03-2018 17:02 Dodałem artykuł o tym ile można tak naprawdę zarobić na ankietach w skali roku. Mysle, że dosć ciekawy temat dla osób, które uważają, że nie da się na tym zarobić, a także dla osób, które myslą, że zarobią na tym fortunę ![]() https://zarabianieankietowe.blogspot.com/2018/03/ile-realnie-mozna-zarobic-na-ankietach.html RE: Blog o zarabianiu na ankietach - TwojPartner - 22-03-2018 10:46 Ciekawy blog, wielkie dzięki ![]() RE: Blog o zarabianiu na ankietach - Pablinho - 26-03-2018 22:42 (22-03-2018 10:46)TwojPartner napisał(a): Ciekawy blog, wielkie dziękiDzięki, trochę nie mam czasu na niego, ale staram się jak mogę. Oprócz tego napisałem mało ambitny post na temat panelu Opinie.pl. Zapraszam! http://zarabianieankietowe.blogspot.com/2018/03/opiniepl-co-to-jest-jak-zaczac-zarabiac.html ![]() RE: Blog o zarabianiu na ankietach - rsh - 07-06-2018 12:52 ciekawe RE: Blog o zarabianiu na ankietach - Lori - 08-04-2019 19:08 Fajny blog jednak miałabym parę zastrzeżeń. Wchodząc na bloga z laptopa mam wrażenie, że za dużo informacji na raz ma do mnie trafić. Szablon ładny ale ja bym bardziej minimalistycznie potraktowała jego wygląd ![]() RE: Blog o zarabianiu na ankietach - AngelikaG - 09-04-2019 09:38 Postaraj się wrzucać lepsze jakościowo zdjęcia, bo jak weszłam na bloga, to pierwsze co mi się rzuciło w oczy to pikseloza zdjęciowa. Poza tym jak dla mnie jest ok. Żeby było trochę bardziej przejrzyście w prawej kolumnie zostawiłabym tylko zdjęcie i tytuł, bez treści dotyczącej początku artykułu. Daj znać jak dodasz coś więcej i będą działać zakładki, to wtedy tez przejrzymy co i jak ![]() RE: Blog o zarabianiu na ankietach - Hybrid1990 - 26-01-2020 10:41 Brak odnośnika do zarabiam.com = kosz. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |