Zabezpieczenie przed weryfikacją konta Facebook dużo znajomych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Zabezpieczenie przed weryfikacją konta Facebook dużo znajomych (/Temat-Zabezpieczenie-przed-weryfikacja-konta-Facebook-duzo-znajomych-155089) |
Zabezpieczenie przed weryfikacją konta Facebook dużo znajomych - aero2 - 04-03-2018 14:08 Witam. Zbieram polskich znajomych na realnym koncie Facebook, a moje pytanie brzmi, jak zabezpieczyć się przed weryfikacją zdjęciową lub inną, która może wystąpić? Nie spamuję na tym koncie niczym zakazanym jedynie normalne posty w grupach. RE: Zabezpieczenie przed weryfikacją konta Facebook dużo znajomych - patttson - 04-03-2018 14:20 Chyba nie ma reguły, oczywiscie mozesz uważac na znajomych, posty itd, ale mi na koncie, które mam długo i w sumie wysłałem jedna wiadomosc na FP wczoraj pojawila sie weryfikacja tel. RE: Zabezpieczenie przed weryfikacją konta Facebook dużo znajomych - aero2 - 04-03-2018 16:29 A bo myślałem że jakiś backup znajomych można zrobić i później te zdjęcia poznać czy coś. RE: Zabezpieczenie przed weryfikacją konta Facebook dużo znajomych - danoneksss - 04-03-2018 16:35 Teoretycznie mógłbyś wyciagnąć jakimś programem listę swoich znajomych i później w razie weryfikacji sprawdzać czyje to zdjęcie . No ale jeśli znajomych mialbyś +3 k to chyba cały dzień roboty Zabezpieczenie przed weryfikacją konta Facebook dużo znajomych - patrolpxd - 04-03-2018 17:08 Możesz zapisać cała listę znajomych na dysku bardzo prosto i nie potrzebujesz do tego żadnych programów I w razie weryfikacji możesz sprawdzać znajomych po kolei Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Zabezpieczenie przed weryfikacją konta Facebook dużo znajomych - aero2 - 04-03-2018 19:11 @[patrolpxd] Jak? RE: Zabezpieczenie przed weryfikacją konta Facebook dużo znajomych - patrolpxd - 04-03-2018 20:39 (04-03-2018 19:11)aero2 napisał(a): @[patrolpxd]http://techgirl.pl/jak-pobrac-kopie-danych-z-facebooka/ Tutaj na szybko znalazłem ale nie o to do końca mi chodziło. Przetestuj a ja jutro jak będę mieć dostęp do komputera sprawdzę i dam znać na PW Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Zabezpieczenie przed weryfikacją konta Facebook dużo znajomych - xDyZmAx - 16-03-2018 23:02 Nie Dodawaj Za Duzo Znajomych 200Tygodniowo Wiecej Spam Zeby Ciebie Dodawali |