![]() |
Minimum 100zł dziennie z internetu. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Minimum 100zł dziennie z internetu. (/Temat-Minimum-100zl-dziennie-z-internetu-155019) |
Minimum 100zł dziennie z internetu. - Kubanoz - 28-02-2018 21:30 Witajcie! Z tej strony Jakub Pieszczochowicz i w tym dzienniku będę regularnie dzielił się z Wami wynikami mojej pracy w internecie ![]() Ogólnie tematem zarabiania przez internet zajmuję się od ponad 2 lat. Pierwszy rok to było testowanie, popełnianie błędów, szukanie własnej ścieżki. Przez ten okres owszem zarabiałem, ale były to "GROSZE" ![]() Pod koniec 2016 roku moja mama oznajmiła mi, że szuka nowego mieszkania i że już najwyższa pora, żebym zaczął sam się utrzymywać. To dało mi mocnego kopa do działania i miesiąc później zarobiłem już pierwsze sensowne pieniądze. Oczywiście nie zrobiłbym tego bez wcześniejszego roku NAUKI. Od tamtego czasu, czyli od początku 2017 roku zacząłem zarabiać PRZYZWOITE pieniądze i w lutym 2017 wyprowadziłem się NA SWOJE. Żeby się jakoś zabezpieczyć "w razie W", zatrudniłem się jako kierowca busa i pracowałem tak do listopada 2017, przy okazji cały czas zarabiając przez internet. Od listopada 2017 utrzymuję się tylko i wyłącznie z zarobków z internetu, sam wynajmuję mieszkanie, sam się żywię i ogólnie finansowo radzę sobie ze Wszystkim SAM ![]() Podczas mojej drogi nie znalazłem ŻADNEGO MAGICZNEGO SPOSOBU, dzięki któremu staniesz się bogaty w tydzień, czy nawet w miesiąc. Wiem tylko jedno - jeśli będziesz wytrwale robić swoje, dzień po dniu, tydzień po tygodniu, miesiąc po miesiącu, to po prostu MUSI Ci się udać i tak jest ze WSZYSTKIM. Zobacz, jeśli przykładowo chcesz nauczyć się jeździć na rowerze - nie ma takiego sposobu, dzięki któremu zjesz jakąś magiczną tabletkę i nagle będziesz rowerowym Alfą i Omegą ![]() ![]() I nie chcę, żebyś odbierał/a to jako jakieś kołczingowe pieprzenie, po prostu takie są FAKTY i tutaj nie ma z czym dyskutować. Jeśli chcesz zacząć zarabiać to po prostu ZACZNIJ i RÓB TO aż nie osiągniesz pożądanych efektów. Ok, to tyle słowem wstępu, więcej na mój temat możesz dowiedzieć się oczywiście na moich Social Mediach, także jeśli chcecie wbijajcie: Facebook: KLIK Instagram: KLIK YouTube: KLIK Strona www: KLIK Myślę, że możemy śmiało już przejść do tematów w których aktualnie działam: 1. Programy Partnerskie (ebroker, money2money, comperialead). Jeśli chcesz zarobić swoje pierwsze pieniądze przez internet nie inwestując ani grosza, wbijaj: https://www.jakubpieszczochowicz.com/500zl-dla-kazdego 2. FutureAdPro (Revshare): https://www.jakubpieszczochowicz.com/futureadpro 3. BitClub Network (Kopalnia Kryptowalut): https://www.jakubpieszczochowicz.com/bitclub To by było na tyle na tą chwilę, jeżeli coś się zmieni będę oczywiście na bieżąco informował w tym wątku. Mam nadzieję, że zmotywuję kogoś do działania, tak jak kiedyś ktoś zmotywował mnie - właśnie na tym forum <3 Wszystkiego dobrego no, życzę JAK NAJWIĘKSZYCH ZAROBKÓW i zapraszam do obserwowania mnie ![]() Pozdro ![]() RE: Minimum 100zł dziennie z internetu. - lechoo - 28-02-2018 21:48 (28-02-2018 21:30)Kubanoz napisał(a): : Mam pewną propozycję i pomysła. Wbijaj na PW RE: Minimum 100zł dziennie z internetu. - Kubanoz - 28-02-2018 21:57 Dotychczasowe wyniki: 1. Programy Partnerskie. Wrzucam tylko wynik z Comperii, gdzie działałem na samym początku przez kilka miesięcy, później zrezygnowałem z tego programu i przerzuciłem się na eBroker + m2m. Wyniki z tych programów znajdziecie TUTAJ. ![]() 2. FutureAdPro: ![]() 3. BitClub: ![]() RE: Minimum 100zł dziennie z internetu. - twardy - 28-02-2018 22:00 Zaloz konto w programie partnerskim z mojego linka a powiem Ci, ktore darmowe konta zalozyc i ktore darmowe pozyczki wziac ( ͡° ͜ʖ ͡°) RE: Minimum 100zł dziennie z internetu. - Kubanoz - 28-02-2018 22:03 Oferuję swoim poleconym o wiele więcej niż tylko pokazanie gdzie założyć konta ![]() (28-02-2018 21:48)lechoo napisał(a):(28-02-2018 21:30)Kubanoz napisał(a): : Napisałem ![]() RE: Minimum 100zł dziennie z internetu. - Kubanoz - 01-03-2018 22:54 Dzisiejsze wyniki: 1. FutureAdPro + 40$ ![]() 2. BitClub + 0.00032 BTC ![]() Dziś został rozstrzygnięty konkurs na moim profilu FB, w którym było do wygrania 100zł. Zamierzam regularnie robić takie akcje, więc jeśli chcecie spróbować szczęścia to zapraszam: https://web.facebook.com/jakub.pieszczochowicz PS. Wyniki z programów partnerskich będę wrzucał myślę raz lub kilka razy w miesiącu na wypłaty ![]() RE: Minimum 100zł dziennie z internetu. - Kubanoz - 04-03-2018 11:40 W zależności od tego kiedy dojdzie mi przelew na BitBay, dziś albo jutro dorzucam 8000PLN do FutureAdPro i 8000PLN do BitClubNetwork Tymczasem załączam moje wyniki od ostatniego wpisu: 1. FutureAdPro + 46$ ![]() 2. BitClub + 0.00063 BTC ![]() Mam w planach kupić laptopa do gier i do pracy do 4500zł - co polecacie i dlaczego? RE: Minimum 100zł dziennie z internetu. - Kubanoz - 07-03-2018 17:41 Dokupiłem wczoraj kilka AdPacków w FutureAdPro: RE: Minimum 100zł dziennie z internetu. - Kubanoz - 11-03-2018 22:04 Stan konta po tych kilku dniach nieobecności: 1. FutureAdPro: 5245$ 2. BitClub: 0.00570 BTC RE: Minimum 100zł dziennie z internetu. - Zaperr44 - 11-03-2018 23:14 Myślałem, że będzie to jakiś inny dziennik, ale jednak zawiodłem się ![]() Nie bierz tego do siebie, ale jesteś kolejnym typem na tym forum który zarabia tylko dzięki swoim poleconym bez nich miałbyś fige z makiem a nie zarobek ![]() Typowe gadanie bla bla dołącz do mnie pokaże ci jak zarabiać 182582zł miesięcznie pod warunkiem, że ja zarobię na tobie i wpłacisz kasę na adpacki lub weźmiesz na siebie pożyczkę. |