![]() |
Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu (/Temat-Batmat-moja-droga-na-szczyt-z-samego-dolu-154992) Strony: 1 2 |
Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - batmat1903 - 27-02-2018 22:25 Witam Kim jestem: Mam na imię Mateusz. Lat 27. Mam żonę oraz syna(2 lata). Moja historia: Zacznę od końca roku 2017. Pracowałem w firmie sprzedającej serwery. Praca ciekawa, ludzie w porządku jednak szefostwo nie do wytrzymania. Końcem roku 2017 straciłem pracę i zostałem z olbrzymim długiem. Od 8 lutego 2018 roku zacząłem na szczęście nową pracę. Jednak moja pasja nie jest praca na produkcji, a niezależność finansowa! Dlaczego droga od samego dolu? Ponieważ aktualnie mieszkamy z teściową na wynajętym mieszkaniu a obie wypłaty w 60% przeznaczamy na spłaty długów. Praca kiepska itp... Motywacja: Co tu dużo pisać, rodzina przede wszystkim! Cele: Żyć z rodziną z poczuciem wolności, bezpieczeństwa i niezależności! Zacząć czytać książki! Rodzaj zarabiania w internecie: Afiliacja - do niczego nie czułem takiego pociągu jak do afiliacji Doświadczenie: Równe zeru - 3 lata temu próbowałem wszystkiego po trochę, czyli nic się nie nauczyłem. Zarobiłem 200zl w 4 miesiące... (Chciałem już i teraz). Moje statystyki:
Zarobki na miesiąc: start dziennika/aktualne (etat + e-zarabianie): 3000zl + 0zl = 3000zl / 3000zl + 0zl = 3000zl Dług początkowy / pozostało do spłaty: 119600zl / 117500zl Ksiazki przeczytane (cel / przeczytane): 100 / 0 Status zamieszkania (cel / aktualny): U teściowej / u teściowej E-zarobki w poszczególnych miesiącach: 02.2018: 0zł ; Łącznie: 0zł Kiedy będą aktualizacje to nie wiem, ale postaram się jak najczęściej ![]() Aktualnie biorę się za zgłębianie wiedzy na temat afiliacji. Pozdrawiam serdecznie! RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - MrocznyKILL - 27-02-2018 22:28 Życzę powodzenia i wysokich zarobków a co za tym idzie szybkiej spłaty długu. RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - danoneksss - 27-02-2018 22:29 Powodzenia! Na pewno będę zaglądał ![]() RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - Adaalbert - 28-02-2018 00:42 Co do książek to postaw może na jakość niż na ilość. Szczególnie, że czasu za dużo raczej nie masz ![]() ![]() RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - dzemba - 28-02-2018 01:21 Mam tylko pytanie, czy nazwa firmy zaczynała się na "I" bo znam doskonale takie jedno miejsce ![]() RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - batmat1903 - 28-02-2018 07:09 MrocznyKILL i danoneksss Bardzo dziękuję ![]() Adaalbert Co do ilości to cel na całe życie ![]() dzemba Firma na literkę "A" w małej miejscowości słynącej z produkcji płyt wiórowych, blatów i paneli ![]() No nic, trzeba uruchamiać linię, bo blaty same się nie zrobią ![]() RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - dazy19 - 28-02-2018 09:47 Czym sie dorobiles takiego dlugu ? Biznes nie wypalil czy hipoteka ? Uciekaj od wynajmu to najgorzej wyniszcza finanse nawet do przyczepy kempingowej lecz nie wyniszvzasz portfela ![]() ![]() ![]() RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - batmat1903 - 28-02-2018 10:49 Nietrafiony rynek + młodziencza naiwność + życie ponad stan = dług. Najem odpada, już nawet abonamentu na telefon mam dość ![]() Dzięki za poradę co do niszy, na pewno skorzystam, ale najpierw muszę nocne zaplecze stworzyć ![]() RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - siumi8 - 28-02-2018 11:09 Powodzenia trzymam kciuki RE: Batmat - moja droga na szczyt z samego dołu - batmat1903 - 28-02-2018 11:16 Dziękuję ![]() |