Youtube YTmonster - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Youtube YTmonster (/Temat-Youtube-YTmonster-154986) |
Youtube YTmonster - TomekGra - 27-02-2018 17:31 Cześć. Mam okazje kupić kilka kont z YTmonster o ilości 210.000 pkt za 30 zł czy opłaca się w tej cenie kupić ? Nagrywam Gameplay z gier także odcinki są długie od 15 do 50 min jak najlepiej rozłożyć wyświetlenia mam do wyboru -Ilość wyświetleń -Sekund odtwarzania Lepiej pójść na ilość z wyświetleniami z 20 sekundowym oglądnięciem czy postawić na mniejszą ilość wyświetleń z dłuższym czasem oglądania filmku dla pozycjonowania. Poszukuje również stronki która nabije mi trochę subów polecicie jakąś? Addmefast przez 2 dni dodało mi 4 suby za najwyższą stawkę więc raczej słabo. Jeśli wstawiłem temat w złej kategorii prosiłbym o przeniesienie do właściwej. Youtube YTmonster - Hybrid1990 - 25-04-2021 18:09 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |