Proszę o szybkie przetłumaczenie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Proszę o szybkie przetłumaczenie! (/Temat-Prosze-o-szybkie-przetlumaczenie-15494) |
Proszę o szybkie przetłumaczenie! - Czarny767 - 23-10-2010 22:09 Cytat:Witajcie, we wtorek dostałem e-mail od Jack Basilone ,że muszę wybrać inny kostium, a więc wziąłem Shreka, i nadal nie otrzymałem paczki. I na jaki e-mail to napisać? RE: Proszę o szybkie przetłumaczenie! - Yanke$ - 23-10-2010 22:11 Witajcie, we wtorek dostałem e-mail od Jack Basilone ,że muszę wybrać inny kostium, a więc wziąłem Shreka, i nadal nie otrzymałem paczki. Hey. On Tuesday I received an e-mail from Jack Basilone, that I had to choose another costium, so I decided to take Shrek and I haven't receive it yet. RE: Proszę o szybkie przetłumaczenie! - Wojtas100 - 23-10-2010 22:11 Cytat:Hello, on Tuesday I got an email from Jack Basilone that I have to Proszę szybko i sprawnie RE: Proszę o szybkie przetłumaczenie! - Czarny767 - 23-10-2010 22:13 Dzięki Wam ,za szybką odpowiedź , lecą plusiki. RE: Proszę o szybkie przetłumaczenie! - Driver - 23-10-2010 22:15 Kod: Hello. On Tuesday I got e-mail from Jack Basilone,that I must choose other costume and so I took costume - Shrek and I did not get packages |