Ankieta na studia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Ankieta na studia (/Temat-Ankieta-na-studia-154809) |
Ankieta na studia - Akaishi909 - 18-02-2018 20:11 Hej, potrzebuje waszej pomocy. Dziewczyna ma na studia przeprowadzić ankietę na temat ludzi niepełnosprawnych intelektualnie. Czy bylibyście tak mili i mogli rozwiązać? Zejdzie wam z tym max 10 minut, a ja przestanę słuchać krakania nad uchem, że ona nie wie komu to rozdać itd. a musi mieć 100 odpowiedzi. Dlatego wyszedłem jej z inicjatywą i zrobiłem to w formie ankiety na google. Z góry dzięki za pomoc. Ankieta na studia RE: Ankieta na studia - PremAccHack - 18-02-2018 20:24 3. Jakie jest pochodzenie społeczne Twojej rodziny? Serio takie pytanie w XXI wieku? Jakiś nicpoń tą ankietę układał. Za długa i pytania z dupy. RE: Ankieta na studia - Akaishi909 - 18-02-2018 23:00 Chłopie... nie ogarniesz jej wykładowcy. Gość ma 37 lat, a zachowuje się jak... aaa szkoda słów. 9 razy poprawiała tą wybitną ankietę pod jego wskazówkami... RE: Ankieta na studia - Xanter98 - 18-02-2018 23:35 Chcialem wypelnic, ale niektore pytania nie maja sensu, a czesto trzeba zaznaczyc wiecej niz jedna odpowiedz. RE: Ankieta na studia - rachman - 18-02-2018 23:47 Też doszedłem do któregoś punktu i zrezygnowałem bo to żenada... Sory nie dałem rady Napisz do kiedy to ważne może wrócę za jakiś czas... Pewnie łosioł zapyta skąd ma odpowiedzi to niech powie że była w DPSie... |