Viralka facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Viralka facebook (/Temat-Viralka-facebook-154784) Strony: 1 2 |
Viralka facebook - supercola - 17-02-2018 20:32 Witam, Natrafiłem dzisiaj na viralkę facebookową Opiera się na wtyczce "adobe flash" (w sensie, że niby to ma być fake wtyczka adobe flash, ale pobiera ktoś co innego na to wychodzi..) z tego co widzę.. Ktoś takową posiada ? :> W zródle strony nawet ładne dopiski są typu. "KONFIGURACJA WTYCZEK I VIRALEK", "wtyczka na chromie nie istnieje więc wyłączamy.." - czyli ktoś to robił na pewno :>>>> RE: Viralka facebook - maniek250 - 17-02-2018 23:23 Jest to wtyczka która zapisuje do aplikacji typu htc ? czy po prostu udostępnia post na tablicy ? RE: Viralka facebook - Lexiw - 17-02-2018 23:25 Viralki wtyczki działają cały czas. W sumie nie opisałeś na czym ona polega dokładniej. RE: Viralka facebook - radek0389 - 17-02-2018 23:27 Pewnie to ta wtyczka, która po instalacji pozwala dodawac do apki typu HTC czy nokia. Była tutaj sprzedawana za parę tysięcy, więc pewnie nikt ci za darmo nie wrzuci . RE: Viralka facebook - dom3lek - 17-02-2018 23:45 A to nie było przypadkiem roższerzenie do chrome? RE: Viralka facebook - Squnek - 18-02-2018 09:16 Zapewne wtyczka chrome i firefox zbierająca tokeny. RE: Viralka facebook - gugson - 18-02-2018 09:46 a może podaj linka gdzie się na to natknąłeś? RE: Viralka facebook - dom3lek - 18-02-2018 11:05 To była roższerzenie do chrome bo robiłem coś takiego. Problemem jest zaakceptowanie takiego roższerzenia w markecie. Najczęściej encryptowało się, żeby pracownicy nie widzieli niepożądalnego kodu. RE: Viralka facebook - supercola - 23-02-2018 19:09 Mógłbym podać link na PW jakby ktoś chciał Wtyczka publikowała linki po prostu do strony w poście dalej, jak ktoś wchodził na stronę to po prostu automatycznie mu publikowało Nie wiem jak to tam dalej działało, widziałem tylko że viralka z wtyczką, która ma nazwę strony, a na stronie pisze "Ta strona do poprawnego działania wymaga najnowszej wersji dodatku Adobe Flash Update" Taki chwyt RE: Viralka facebook - aero2 - 23-02-2018 20:34 A jest jakaś działająca viralka typu share video? Żeby oglądać udostępnij i przekierowanie na stronę? |