Stworzenie Portalu Randkowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Stworzenie Portalu Randkowego (/Temat-Stworzenie-Portalu-Randkowego-154770) |
Stworzenie Portalu Randkowego - Pocket - 16-02-2018 22:53 Witam Wszystkich poszukuje osoby bądź firmy, która wykona profesjonalnie od podstaw portal randkowy, który będzie posiadał: Funkcje z portalu erodate. Funkcje streamingu łącznie z możliwością zarabiania przez prowadzącego stream (system żetonów/dotacji itp) System geolokalizacji *Wyszukiwanie osób online w pobliżu Bardzo rozwinięty i łatwy w obsłudze Panel Administracyjny Program partnerski - (prowizje od sprowadzonego klienta, który wykupi pakiet abonamentowy) System abonamentu VIP - Zasilenie po przez SMS/Przelewy ekspresowe Oraz wiele innych funkcji, które omówię z osobą, która podejmie się zlecenia. Janusze z portalami Allegro nie marnujcie nawet czasu Prosiłbym o przesyłanie w tym temacie swoich ofert cenowych wraz z portfolio. Budżet do ustalenia z wykonawcą projektu. RE: Stworzenie Portalu Randkowego - Putek - 26-02-2018 20:14 Cześć Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z ceny takiego portalu. Jednak jeśli jesteś przygotowany na wydatek minimum 30 tys złotych, to mogę dać Ci namiary na agencję, w której pracuje i realizujemy projekty ogólnoświatowe. Więcej informacji mogę udzielić Ci na priv. RE: Stworzenie Portalu Randkowego - useSession - 11-03-2018 22:25 Za 15-20 tysięcy złotych jestem w stanie wykonać to zlecenie, pozdrawiam. RE: Stworzenie Portalu Randkowego - Pakula - 12-03-2018 09:38 Ja również jestem zainteresowany. Grafika oraz programista na najwyższym poziomie Stworzenie Portalu Randkowego - Majka - 07-01-2019 15:25 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |