![]() |
Zmiana telefonu - proszę o doradztwo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zmiana telefonu - proszę o doradztwo (/Temat-Zmiana-telefonu-prosze-o-doradztwo-154756) |
Zmiana telefonu - proszę o doradztwo - ppagroup - 16-02-2018 11:24 Witam serdecznie ![]() Obecnie jestem do maja w sieci T-mobile. Telefon jaki obecnie mam to "Samsung Galaxy J5". Telefon mam na abonament. Postanowiłem w niedługim czasie rozstać się z siecią T-Mobile i przejść do PLUSA na abonament, nie pytajcie mnie dlaczego(mam swoje powody)...Po prostu chce zmienić sieć i również telefon na inny-lepszy Smartphon. Oczywiście nie chce płacić wielkich kwot ale jestem w stanie wydać odpowiednią ilość pieniędzy na nowy telefon(oczywiście chciałbym wziąć telefon w ratach). Cena telefonu powiedzmy do 1600 zł. Chciałbym poprosić znawców oraz osoby, które mają doświadczenie jaki telefon obecnie jest warty uwagi i oczywiście prezentuję się lepiej od mojego aktualnego ? ![]() ![]() RE: Zmiana telefonu - proszę o doradztwo - Bulioner - 16-02-2018 11:51 Lg G6 lub Huwaei 10 Lite ! Duża karta pamięci, fajny wygląd, czujnik odcisku palca taki bajerek ![]() ![]() RE: Zmiana telefonu - proszę o doradztwo - fusek - 16-02-2018 12:05 Wyczuwam reklamę. Pierwszy post i od razu z ofertą na telefon heh RE: Zmiana telefonu - proszę o doradztwo - Styler - 16-02-2018 12:10 (16-02-2018 11:51)Bulioner napisał(a): Lg G6 lub Huwaei 10 Lite ! Duża karta pamięci, fajny wygląd, czujnik odcisku palca taki bajerekKorzystałeś z Samsunga S8? RE: Zmiana telefonu - proszę o doradztwo - ppagroup - 16-02-2018 12:14 Przepraszam bardzo ale gdzie ty widzisz reklamę?? Jeżeli jest coś nie tak to proszę wypikowac co trzeba. Chciałem po prostu bardzo jasno przedstawić sytuację ![]() Oczywiście oferty nie muszą dotyczyć Samsunga. Naprawdę jestem otwarty na wszelkie atrakcyjne propozycje ![]() ![]() Co do Samsunga s8 nie miałem ale on chyba nie mieści się w budżecie czy się mylę?? ![]() A reszta jakie ma zdanie ?? Z góry dziękuję za wszelką pomoc i propozycje ![]() RE: Zmiana telefonu - proszę o doradztwo - xdax1 - 16-02-2018 12:40 Nie miał na myśli dosłownie reklamy a szeptaną. Wracając, Xaomi mają bardzo dobre telefony i tanie. RE: Zmiana telefonu - proszę o doradztwo - Xanter98 - 16-02-2018 12:42 I co ma niby reklamować? ![]() Od siebie polecam Huaweia RE: Zmiana telefonu - proszę o doradztwo - PremAccHack - 16-02-2018 12:50 Szczerzę polecam Tylko Orange jak ktoś mi znajdzie lepszą ofertę to stawiam /piwo Płacę tylko 28zł (nie abonament tylko zwykła ich usługa) Mam nielimitowane rozmowy i SMS'y do wszystkich sieci + uwaga 78GB internetu co miesiąc. Także nie ma konkurencji w tej cenie, a telefon sobie możesz kupić sam wychodzi zawsze taniej niż przy jakiekolwiek umowie. Tutaj więcej o tej ofercie wystarczy zwykłą karta Orange Free + włączenie pakietu. Wraz ze stażem w sieci 1GB więcej internetu co miesiąc. Oczywiście musimy doładować konto ci miesiąc za 30zł żeby mógł się pakiet włączyć. http://bezlimitunakarte.pl/ Tak jak pisałem nie mają konkurencji ! Co do telefonu kupiłbym sobie na twoim miejscu Xiaomi mi6 telefon naprawdę dobry i cena spoko. RE: Zmiana telefonu - proszę o doradztwo - ppagroup - 16-02-2018 13:24 Dziękuję bardzo wszystkim za opinie. Oczywiście nie powiedziane jest ze na 100 % pójdę do plusa, rozważam naprawdę różne kwestię. Rozumiem że te 28 zł płacisz co miesiąc?? Czy wygląda to w inny sposób ? Nie ukrywam ze głównym czynnikiem na który zwracam uwagę to cena i internet (potrzebuję to minimum 10 GB miesięcznie) Co do telefonu to faktycznie Huawei jest warty uwagi względem ceny (rat) którą jestem w stanie zapłacić?? Co do XIAOMI naprawdę nie miałem nigdy z tym modelem do czynienia. Dla mnie ten model/firma oczywiście w perspektywie wyłącznie suchej oceny to jakiś dziwak w perspektywie innych modeli i firm ale tak jak mówię nigdy to nie miałem. RE: Zmiana telefonu - proszę o doradztwo - patttson - 16-02-2018 13:27 1900 masz Samsung S7 Edge, dla mnie spoko wybór |