Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Coś tam o podatku ;) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8)
+------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28)
+------ Wątek: Coś tam o podatku ;) (/Temat-Cos-tam-o-podatku-15475)

Coś tam o podatku ;) - Xanthi - 23-10-2010 16:00

Przetłumacz ktos dokładnie, bo mniej więcej wiem o co biega:

Cytat:Congrats, Xanthi!

That makes my day--thanks for letting me know!

I know that the team has been working really hard to get SHOP out to Poland soon--some of our favorite and MOST loyal members!

I don't know all of the details, but I can tell you that Lckerz gives the great free prizes, Lockerz pays for th free shipping, but all members are responsible for paying the taxes that THEIR country pays.

WE don not charge you those taxes.

Still a good deal, I'd say!

Best,
Kathy

RE: Coś tam o podatku ;) - cinexik - 23-10-2010 16:16

(22-10-2010 20:49)Xanthi napisał(a):  google.pl... Skarbnica wiedzy i tam na bank znajdziesz ;]

RE: Coś tam o podatku ;) - Wojtas100 - 23-10-2010 16:19

Cytat:Gratuluję , Xanthi!
To sprawiło ,że mam dobry dzień - dzięki za poinformowanie mnie.
Wiem ,że nasz zespół ciężko pracuje ażeby Polska mogła kupować w shopie ,bo Polacy to jedni z najbardziej lojalnych użytkowników.
Nie znam szczegółów ,ale wiem że nasz serwis (Lockerz) daję świetne darmowe prezenty.
Płacimy nawet za wysyłkę ,ale użytkownicy są odpowiedzialny za podatek który nałoży na nich kraj w którym mieszkają.
Nie możemy ich znieść bo takie jest prawo.
Życzę dobrych transakcji.

Najlepszego , Kathy

TO tak na szybko ale chyba dobrze.

RE: Coś tam o podatku ;) - Xanthi - 23-10-2010 16:51

Dzięki Wojtas SmileSmileSmile

(23-10-2010 16:16)cinexik napisał(a):  
(22-10-2010 20:49)Xanthi napisał(a):  google.pl... Skarbnica wiedzy i tam na bank znajdziesz ;]

Ty chłopczyku taki mądry nie bądź... Jak lubisz używać google translator to mi przykro z tego powodu... Smile

RE: Coś tam o podatku ;) - Wojtas100 - 23-10-2010 16:52

(23-10-2010 16:16)cinexik napisał(a):  

Po co spamujesz?
Tutaj piszę się tylko tłumaczenia.

RE: Coś tam o podatku ;) - cinexik - 23-10-2010 18:35

Też kilka godzin temu miałem pytanie, sprawdziłem w google, nie znalazłem odpowiedzi, założyłem posta na forum, otrzymałem odpowiedź od Xanthi zebym sprawdził w google.
W takim razie czemu ona nie przetłumaczyła sobie?
Ja znam angielski, nie potrzebuję translatora, chetnie bym pomógł, ale jestem bardzo mściwy, jak kuba Bogu, tak Bóg kubie.
Pozdro ;]