![]() |
Zarabianie poprzez Facebooka i Instagrama - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie poprzez Facebooka i Instagrama (/Temat-Zarabianie-poprzez-Facebooka-i-Instagrama-154665) |
Zarabianie poprzez Facebooka i Instagrama - Dareczek13 - 12-02-2018 15:23 Witam! Na wstępie chciałbym się przedstawić. Jestem Darek Jasion i z łatwością możecie mnie znaleźć na Facebooku czy Instagramie. Zajmuję się zarabianiem przez internet od lekko ponad roku czasu przy czym obecnie moje zarobki nie spadają poniżej 10 tys. miesięcznie. Potrzebowałem 9 miesięcy systematycznej pracy na porzucenie etetu, teraz pomagam w tym innym współtworząc na Facebooku grupę szkoleniową z tego zakresu. Wątek powstaje, bo dzisiaj przypomniałem sobie o tym forum i czasie kiedy miałem 16 lat i zarobiłem pierwszą kasę z neta - wtedy był to upload plików (seriale, filmy itp.). Udało mi się zarobić kilka tys, ale rynek się zmienił, ja nie dostosowałem i tak moja przegoda zerwała się za dobre pare lat. Rok temu wróciłem i zabrałem się do tego całkiem inaczej i teraz jest to mój biznes. W tytule poruszam zarabianie na Facebooku czy Instagramie i o ile jest to możliwe na wiele sposobów o tyle nie każdy to rozumie. A mówiąc to mam na myśli prowadzenie skutecznego marketingu na swoich SocialMedia co przekłada się do zainteresowania odbiorców i poparte odpowiednią komunikacją skutkuje np. wprowadzaniem ludzi do swojego biznesu co daje nam już zarobek. Potem uczymy tego dalej dzięki czemu staje się to duplikowalne ![]() Pytanie moje do Was czy ktoś z Was tak jak ja zarabia w ten sposób? Jeżeli tak to w jakich firmach, jak zaczął i co mu to dało? Jeżeli nie to czy chciałby zacząć? Ogólnie służę pomocą w tym zakresie, ale przede wszystkim chciałbym poznać Wasze zdanie i Waszą wizje na ten temat ![]() PS. Mogę udzielic pare wskazówek względem IG czy FB, bądź samych sposobów zarobku ![]() Pozdro mordki! RE: Zarabianie poprzez Facebooka i Instagrama - Hoolig4n - 13-02-2018 02:12 Pomyliłeś działy, to dział dotyczący inwestycji ![]() Zarabianie poprzez Facebooka i Instagrama - Hybrid1990 - 20-06-2019 05:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |