Szukam kilku osób chętnych do współpracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam kilku osób chętnych do współpracy (/Temat-Szukam-kilku-osob-chetnych-do-wspolpracy-154662) |
Szukam kilku osób chętnych do współpracy - Moniak - 12-02-2018 13:03 Witam, tytul moze troche dziwic, niestety nie wiedzialem jak to moge lepiej napisac. Poszukuje 5-10 chetnych osob, ktore chca zarobic przez internet, nie ma zadnych wplat wlasnych, nie jest to reflinkowanie wam. Wymogi - Zmienne IP - Dostepnosc czasowa ( kiedy tylko chcecie, jest 3 w nocy i chcecie sobie dorobic? Zaden problem) - Uczciwosc ( nie szanuje osob, ktora chca wyrolowac - takie szybko koncza ze mna wspolprace) - Troszke oleju w glowie Co oferuje? -Dorobienie do kilkudziesięciu złotych dziennie. - Wyplaty nawet codziennie. - Panel dostepny 24/7 - Robisz kiedy chcesz - zarabiasz ile robisz - Nie musisz wykonywac pracy codziennie ( chociaz napewno zmniejszy to Twoje zarobki ) Oferuje kompleksowe wytlumaczenie zasad, jakie obowiazuja na stronie zarobkowej. Dlaczego tylko 5 osob? Proste, nie ogarne wiecej osob na raz, a nie chce tez tego zlecac innym, ktorzy u mnie pracuja. Nie podaje wszystkiego na tacy, tylko te 5 osob dowie sie o co chodzi, w miare ich wtajemniczenia bede zapewne przyjmowal nowe osoby az do zaspokojenia potrzeb serwisu. Od siebie moge dodac ze praca jest latwa, intuicyjna i nawet 10 letnie dziecko mogloby ja wykonywac. Wszystko jest wytlumaczone. Ja jestem do dyspozycji okolo 15h na dzien z wylaczeniem jakichs imprez, spania czy uczelni. Z doswiadcznia wiem ze w tym "zawodzie" pozostaja osoby z trudna sytuacja finansowa nizeli tacy, ktorzy chca sobie cos dorobic. Praca jest trywialnie prosta co za tym idzie zarobki liczone na "roboczo-godziny" nie powalaja, ale przy kilku trikach mozna wszystko ustawic zeby "latalo" samo Smile Podania prosze pisac na PW, powiedziec cos o sobie, dlaczego szukacie zarobku przez internet, ile dziennie mielibyscie czasu na to, czy sytuacja finanowa zmusza was do podjecia takich krokow. Osoby z ciezsza sytuacja beda mialy pierwszenstwo. 90% osob u mnie podzialo sie wlasnie z powodu niesplaconych rat kredytu, czy przez zycie "do 10-tego". Ktos ponad 2 lata temu pomogl mi wyjsc z opresji tym sposobem i obiecalem ze rowniez ja bede pomagal w miare mozliwosci. Nie zapomniec o podaniu nicku skype!! Jezeli Administracja sie tym zainteresuje to jak najbardziej mozliwe jest dodanie admina i wyjasnienie mu dokladniej na czym to polega w celu potwierdzenia moich slow, nie mam nic do ukrycia oczywisice w waskim gronie, duza liczba osob w malym czasie zniszczylaby caly "system" Pozdrawiam! Od razu informuje ze nie jest to dobra praca dla ludzi, ktorzy pracuja na etat a potem chca sobie troche dorobic, generalnie najlepsze osoby to uczniowie oraz studenci, gdzie dorobienie 50-100 zl tygodniowo wpasowywuje sie idealnie w kilka piwek i wodeczke na koniec tygodnia Smile. kontakt: [email protected] RE: Szukam kilku osób chętnych do współpracy - fusek - 12-02-2018 13:26 Multikonto?? Szukam kilku osób chętnych do współpracy - MaLiN - 12-02-2018 13:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |