Schab - odradzam interesy z tym użytkownikiem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Schab - odradzam interesy z tym użytkownikiem (/Temat-Schab-odradzam-interesy-z-tym-uzytkownikiem-154594) |
Schab - odradzam interesy z tym użytkownikiem - imadlo - 09-02-2018 14:25 Do zamknięcia. RE: Schab - odradzam interesy z tym użytkownikiem - Majka - 09-02-2018 14:48 @[schab] znudził Ci się chyba pobyt na forum? A do Ciebie imadło... nie widziałeś co on ma pod nickiem? "zakaz handlu" PS: dowody dodaj RE: Schab - odradzam interesy z tym użytkownikiem - imadlo - 09-02-2018 14:54 RE: Schab - odradzam interesy z tym użytkownikiem - Majka - 09-02-2018 15:03 Świeża sprawka, może dojdzie przelew RE: Schab - odradzam interesy z tym użytkownikiem - imadlo - 09-02-2018 15:14 Normalnie przelew dochodzi max 24h z polskich kont, a skoro go nie zrobił to po co pisze, że zrobił, ja później nie mogę czegoś sprzedać bo trzymam dla niego a on sie nie odzywa, w każdym razie napisałem mu że nie robie już z nim żadnych interesów. RE: Schab - odradzam interesy z tym użytkownikiem - Majka - 09-02-2018 15:16 Poczekajmy na wypowiedź schabika w temacie. Może poszedł na pocztę i zrobił przelew tradycyjny. Schab - odradzam interesy z tym użytkownikiem - Vasaki - 13-02-2018 21:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |