[Rozwiązane]eBay - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]eBay (/Temat-Rozwiazane-eBay-15441) |
[Rozwiązane]eBay - cinexik - 22-10-2010 21:52 Witam. Dostałem do skrzyni PE strój halloween z UW&Shop Redemption. Koszt do Polski 20$, wiec sie nie oplaca do Polski brać. Chciałbym wstawić na eBaya ale mam kilka pytań. 1. Trzeba do polską czy zagraniczną wersję się zarejestrować i wstawić? 2. Mozna z PE wysłać do kogoś? 3. Jak wstawić na eBay ? screena z buycostumes.com? RE: eBay - paskur - 22-10-2010 21:54 Pytałem PE o wysyłkę na teren usa. Poczta - 10$ Kurier - 12$ Więcej nie umiem Ci pomóc. RE: eBay - DonHoracy - 22-10-2010 23:02 Konta ebay są wymienne czyli możesz się zarejestrować na polskim ebayu i wejść na tym koncie do chińskiego ebaya. Wystaw kostium na ebay.com za rozsądną cenę. Jeśli ktoś kupi to napisz do PE żeby wysłali go na teren USA i zrobią to bez problemu. Jeśli chodzi o opis aukcji to zapytaj Razera, bo ona wystawiał ostatnio telewizor również z Lockerz i będzie wiedział RE: eBay - cinexik - 23-10-2010 10:40 Dzięki Wam ! + poleciały RE: eBay - Jeppers - 24-10-2010 00:59 zamykam [Rozwiązane]eBay - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |