![]() |
Szybsze dodawanie postów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Szybsze dodawanie postów (/Temat-Szybsze-dodawanie-postow-154288) |
Szybsze dodawanie postów - danpetrescu - 29-01-2018 20:17 Siema. Czy istnieje program który automatycznie loguje nas na dane forum? Kiedyś obchodziłem problem w ten sposób że nie czyściłem ciasteczek z hasłami (po odpaleniu przeglądarki byłem de facto zalogowany) i wchodziłem bezpośrednio w linka tworzącego nowy temat, robiłem copy z notatnika i później paste w oknie treści postu i dodawałem post. Ale było to partyzanckie podejście ![]() Dlatego pytam czy jest jakiś program który nam skraca cały proces, albo który automatycznie postuje nasze posty na dane fora? Zajęcie może być żmudne gdy w grę wchodzi 100 różnych for. Jak ktoś coś to czekam na odpowiedź ![]() RE: Szybsze dodawanie postów - Wxjtek - 29-01-2018 20:37 Raczej nie ma takiego programu tym bardziej pod 100 roznych for. Kazde moze miec inny uklad stron wiec duzo roboty. Sensowne rozwiazanie to stworzenie systemu komend pod program i czytanie elementow samemu i skryptowac zachowanie na stronie odwolujac sie do nich w pliku, krotko mowiac skrypt per forum. |