Skrypt Java pokazujący aktualny miesiąc i rok - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Programowanie (/Forum-Programowanie-364) +--- Wątek: Skrypt Java pokazujący aktualny miesiąc i rok (/Temat-Skrypt-Java-pokazujacy-aktualny-miesiac-i-rok-154199) |
Skrypt Java pokazujący aktualny miesiąc i rok - Melo - 26-01-2018 15:31 Witam, posiadam stronkę html i chciałem wrzucić tam skrypt pokazujący aktualny miesiąc i rok , posiadam taki skrypt lecz pokazuje też aktualny dzień jak to przerobić aby pokazywało w formacie miesiąc.rok ? Kod: <script>document.write(((x=(t=new Date()).getDate())<10?"0":"")+x+"."+((x=(t.getMonth()+1))<10?"0":"")+x+"."+t.getFullYear());</script> RE: Skrypt Java pokazujący aktualny miesiąc i rok - dzemba - 26-01-2018 23:35 (26-01-2018 15:31)Melo napisał(a): Witam, posiadam stronkę html i chciałem wrzucić tam skrypt pokazujący aktualny miesiąc i rok , posiadam taki skrypt lecz pokazuje też aktualny dzień jak to przerobić aby pokazywało w formacie miesiąc.rok ? Cytat:<script> Może i brzydko przerobiłem, ale się nie znam działa jak chciałeś. RE: Skrypt Java pokazujący aktualny miesiąc i rok - estero123 - 26-01-2018 23:54 Kolego, ale to nie Java tylko JavaScript. To są dwa różne języki |